Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Romerostraat 58 1069NR Amsterdam, Middelveldsche Akerpolder en Sloten

Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
137 m²

Omschrijving

Eengezinswoning met ruime woonkamer en diepe tuin in een rustige woonwijk. De achtertuin is 14 meter diep op het zuid westen en parkeren zonder vergunning voor de deur.

De Romerostraat is een rustige en (kind)vriendelijke straat, gelegen in Amsterdam in het groene stadsdeel Nieuw-West. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van een dorpse omgeving op bereikbare afstand van de Amsterdamse binnenstad.

De dagelijkse boodschappen kunt u doen in het Winkelcentrum Dukaat, waar zich naast de Jumbo ook speciaalzaken zoals de Etos, kaasboer, slager en bloemist bevinden.

Sporten kan op verschillende sportvelden en sportscholen en ook de Sloterplas is een uitstekende uitvalsbasis voor recreatie.

Bereikbaarheid:
Parkeren kan voor de deur zonder parkeervergunning en aan het begin van de straat stapt u op tram lijn 1 die u via het Osdorpplein, NS Station Lelylaan, het Leidseplein in een half uur naar Amsterdam Centraal Station brengt.
Via een aantal uitvalswegen bereikt u eenvoudig en snel de Ringweg A10, de A9 richting Haarlem of Amstelveen en de A4 richting Den Haag en Schiphol.

Indeling:
Via een ruime eigen voortuin betreedt u de woning. De praktische hal beschikt over het separate toilet, welke voorzien is van een wasbak. Vanuit de hal bereikt u via de trap eerste verdieping.

De woonkamer is extra groot door de aanbouw aan de tuinzijde met een mooie lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. Denkt u daarbij aan een gasfornuis met vier pitten, een koelvries-combinatie, een vaatwasser en een ingebouwde oven.

De tuin is gesitueerd op het westen en door de enorme diepte en de lage bebouwing heeft u gedurende de hele dag zon. Het onderhoud is keurig en praktisch. De berging is voorzien van elektra en biedt voldoende ruimte voor uw tuingereedschap en fietsen.

De slaapverdieping is verdeeld in 2 zeer grote (slaap)kamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Oorspronkelijk bestond de 1e verdieping uit 3 slaapkamers, wanneer wenselijk is deze indeling weer te veranderen. De badkamer is neutraal qua afwerking en is voorzien van een ligbad en een wastafel met meubel.

Op de overloop beschikt het huis nog over een zeer praktische (berg)kast, waar de wasmachine staat en de CV-ketel geïnstalleerd is.

Bijzonderheden:
- tuin 14 meter diep op het zuid westen
- de erfpacht is afgekocht tot en met april 2038
- goede staat van onderhoud
- voorzien van open haard
- lichtkoepel in de woonkamer;
- zonwering (elektrisch) aan de tuin/achterzijde en met handbediening aan de voorzijde van de woning.
- vrij parkeren
- opbouw mogelijk
- oplevering in overleg

Kortom: ben je op zoek naar een ééngezinswoning met uitbouwmogelijkheden en een enorme tuin?
Maak dan een bezichtigingsafspraak en wij laten u deze woning graag zien!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-11-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
137 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder