Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Rozengracht 27 C 1016LR Amsterdam, Elandsgrachtbuurt

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Charming apartment with sunny balcony in well maintained building. Situated in the city Centre at the well-known Rozengracht, on the third floor, reachable by elevator. On walking distance you will find everything you need; shops, restaurants, terraces and public transport.

The apartment is well isolated, you don’t hear a sound from the Rozengracht, comes with a laminate floor and carpet in the bedrooms. At the rear side you find a sunny balcony facing South West. An extra storage box is available on the ground floor plus there is a communal garden, to be used by occupants of the building only!

Layout:
Communal entrance, lift to third floor; hall with access to all the rooms; living at the front with cozy electric fire place, simple open kitchen with gas stove, microwave, dishwasher, fridge and freezer, bathroom with bath/shower, toilet, sink and combi washer/dryer, master bedroom with cupboards, tv and double bed, 2nd bedroom with sofa bed and access to the sunny balcony

Details:
- Rental price 1.600 EU excl. utilities
- Available by 18th of February, for a minimum of 12 months
- Fully furnished
- Sunny balcony
- 2 Bedrooms
- Size 65 m2 (not measured according NEN 2580)
- € 200,- prepaid amount on top for gas/water/electricity/cable/internet and 3 hr cleaning
- Communal garden
- Storage box ( 50%)
- No sharing/No smoking/No pets
- Central location on walking distance from Jordaan!

This property is offered by a certified MVA broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-01-2020
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder