Vorige | Volgende

Rozenstraat 208 E 1016PA Amsterdam

Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Modern en licht tweekamerappartement (38 m2) met open keuken, goed bemeten slaapkamer en een nette badkamer. Het appartement heeft een gemeenschappelijke tuin, berging in de onderbouw en ligt op een van de gewilde locaties in de Jordaan.

Locatie
Het appartement ligt aan de Rozenstraat in het hart van de Jordaan in het centrum van Amsterdam. De Jordaan is het gebied ten westen van de grachtengordel. De wijk wordt begrensd door de Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Prinsengracht en de Passeerdersgracht. Op loopafstand is alles wat Amsterdam zo aantrekkelijk maakt in overvloed: boetieks en galeries in de Jordaan en de Negen Straatjes, De Bijenkorf en andere bekende winkels in de binnenstad, de grachtengordel, de PC Hooftstraat, ontelbare restaurants en cafés en een geweldig aanbod aan musea, theaters en bioscopen. De straat zelf is daarentegen prettig rustig. Ook het openbaar vervoer is in de directe nabijheid gelegen.

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijk trappenhuis met trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Hal met toegang tot alle ruimten. Aan de achterzijde de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde de slaapkamer. Moderne badkamer, voorzien van douche en wastafel. Separaat toilet alsmede een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger. Aparte kast met CV opstelling. Meterkast in het centrale trappenhuis.

Het complex beschikt over een gezamenlijke binnentuin. In de onderbouw bevindt zich de berging.

Bijzonderheden
Oppervlakte 38 m2 (conform NEN 2580);
Berging in de onderbouw 2 m2 (conform NEN 2580);
Bouwjaar 2008;
Erfpacht afgekocht tot 2055;
Aparte slaapkamer;
Moderne badkamer;
Separaat toilet;
Dubbel glas;
CV Ketel uit 2008;
Energielabel B;
Gemeenschappelijke binnentuin en fietsenstalling;
Erfdienstbaarheid betreffende een recht van overpad voor de bedrijfsruimten grenzend aan de binnentuin;
Actieve VVE, professioneel beheerd door Velzel VVE Beheer;
Servicekosten bedragen EUR 128,00 per maand, er is een MJOP aanwezig;
Centrale ligging;
Oplevering in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580
Het Verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

**********************************************************************

ENGLISH TEXT

Modern and bright two-room apartment (38 m2) with open kitchen, well-sized bedroom and a neat bathroom. The apartment has a communal garden, storage room in the basement and is located in one of the popular locations in the Jordaan.

Location
The apartment is located on the Rozenstraat in the heart of the Jordaan in the center of Amsterdam. The Jordaan is the area west of the canal belt. The district is bordered by the Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Prinsengracht and Passoudersgracht. Everything that makes Amsterdam so attractive is within walking distance: boutiques and galleries in the Jordaan and the Nine Streets, De Bijenkorf and other well-known shops in the city center, the canal belt, the PC Hooftstraat, countless restaurants and cafes and a great range of museums , theaters and cinemas. The street itself, on the other hand, is pleasantly quiet. Public transport is also located in the immediate vicinity.

Layout
Ground floor
Communal stairwell with stairs to the second floor.

Second floor
Hall with access to all areas. At the rear the living room with open kitchen with various built-in appliances. The bedroom at the front. Modern bathroom with shower and sink. Separate toilet and a separate room for the washing machine and dryer. Separate cupboard with central heating system. Meter cupboard in the central stairwell.

The complex has a shared courtyard. The storage room is located in the basement.

Particularities
Surface 38 m2 (in accordance with NEN 2580);
Storage room in the basement 2 m2 (in accordance with NEN 2580);
Year of construction 2008;
Long lease bought off until 2055;
Separate bedroom;
modern bathroom;
Separate toilet;
Double glass;
Central heating boiler from 2008;
Energy label B;
Communal courtyard and bicycle shed;
Easement concerning a right of way for the business premises adjacent to the inner garden;
Active VVE, professionally managed by Velzel VVE Beheer;
Service costs are EUR 128.00 per month, an MJOP is available;
Central location;
Delivery in consultation.

Explanation clause NEN2580
The Sold is measured using the measurement instruction, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usable area. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off and limitations when performing a measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
38 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder