Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ruitersweg 23 garage 1211KT Hilversum

Huurprijs € 71 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Diverse parkeerplaatsen te huur in de parkeerkelder op de Ruitersweg te Hilversum.
De parkeerkelder bevindt zich onder de woningen van Ruitersweg 23 t/m 49.
Het betreft een open ruimte waar 65 genummerde parkeerplekken zijn, afgesloten door een automatische deur.

De parkeerplaatsen zijn per direct te huur in het centrum van Hilversum voor een minimale periode van 1 jaar, hierna is de overeenkomst per kalendermaand opzegbaar.

Naast de kale huurprijs van 71 euro per maand vragen wij maandelijks 6 euro servicekosten.
De bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW.
De borg bedraagt 1 maand huur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 6 p/m
Aanmeldingsdatum
30-10-2015
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder