Vorige | Volgende

Rustenburgerstraat 19 H 1074EP Amsterdam

Bouwjaar
2001-
Woonoppervlakte
51 m²

Omschrijving

Moderne kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 51 m, gelegen tussen de Van Woustraat en de Weesperzijde in De Pijp.

De Pijp is een van de meest bruisende delen van Amsterdam met daarvan de Albert Cuyp markt als middelpunt. Deze buurt kenmerkt zich door de vele winkeltjes, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes en veel verschillende cafs en restaurants. Het Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat en het Rijksmuseum zijn op loopafstand.

BESTEMMING
Het object valt onder het bestemmingsplan De Pijp 2018 en heeft de bestemming Gemengde Doeleinden.
- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Kantoorruimte.

OPPERVLAKTE
Circa 51 m (geen meetrapport aanwezig).

HUURPRIJS
1.250,= per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. De ruimte beschikt over eigen meters. Huurder dient zelf contracten te sluiten met de aanleverende nutsbedrijven.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur + BTW.

HUURTERMIJN
Standaard gaan wij uit van 5 jaar met een mogelijke verlenging van nogmaals 5 jaar.

HUURCONTRACT
Op basis van standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

OPZEGTERMIJN
6 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
- As is.

BEREIKBAARHEID
De ruimte is bereikbaar via de ringweg A10/afslag S110 of de S112. Tevens bereikbaar middels tramlijnen 3, 4 en 12 via halte Van Woustraat.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar.

AANVAARDING
Per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
51 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon De Pijp heet, bestaat officieel uit van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Isralskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder