Vorige | Volgende

Rustenburgerstraat 78 B 1074EX Amsterdam

Bouwjaar
1982
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

***English translation below***

GOED GERENOVEERD STUDIO APPARTEMENT MET RUIM PRIVE TERRAS IN DE PIJP
Licht, strak gerenoveerd en efficiŽnt ingedeeld appartement met terras van 7m2, gelegen op de eerste etage op een geweldige locatie in de Amsterdamse Pijp, op steenworp afstand van de Van Woustraat met vele voorzieningen.

Het mooi afgewerkte appartement is onderdeel van een pand dat in 2018 zowel van buiten als inpandig hoogwaardig is vernieuwbouwd (inclusief nieuwe fundering) en geÔsoleerd, resulterend in energielabel A. Gelegen op EIGEN GROND!

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je op de eerste verdieping de voordeur van dit appartement. De totale woonoppervlakte van de etage bedraagt 35 m2 (meetrapport aanwezig).

De lichte, open woonkamer heeft grote ramen aan de straatzijde en heeft plek voor een ruime bank en eettafel. Door middel van een room devider is er aan de achterzijde een apart slaapgedeelte gecreŽerd. De gehele woning is een voorzien van lichte eikenhouten vloer.

De moderne keuken aan de achterzijde heeft een 4 pits inductie kookplaat en is verder voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een combi oven, vaatwasser en Quooker. De badkamer heeft een inloopdouche en een goed formaat badkamermeubel.

Het terras van 7m2 is gelegen aan de achterzijde en gelegen op het noordwesten. Hier kan je in de namiddag genieten van een zonnetje.
Tijdens de verbouwing zijn alle kozijnen vernieuwd en voorzien van HR ++ dubbel glas. Verder zijn alle buitenmuren en binnenmuren bij de renovatie geÔsoleerd, de gehele woning is gestuct en alle electra, afvoeren e.d. zijn vervangen.

Ligging
De Rustenburgerstraat (eenrichtingsverkeer) is een dwarsstraat van de Van Woustraat, waar een diversiteit aan winkels en restaurants te vinden is. Albert Heijn, Stach, Coffee Company, Stadsmarkt de Pijp en restaurant Fa. Pekelharing liggen allemaal op minder dan een paar honderd meter loopafstand. Ook de beroemde Albert Cuypmarkt vind je op korte afstand van het appartement. Voor de dagelijkse ontspanning kun je terecht in het Sarphatipark of aan de rivier de Amstel, beide binnen enkele minuten lopen te bereiken.

Zowel met het eigen als met het openbaar vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. Diverse tramhaltes (3 en 4) zijn in de nabije omgeving gelegen en de A2 evenals de Ringweg A10 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook de nachtbus stopt in de van Woustraat. Met de Noord-Zuidlijn ben je binnen enkele minuten op het Centraal Station. De metrohalte ligt op enkele minuten fietsen.

Bijzonderheden
- Lichte studio
- Gelegen op EIGEN GROND
- 35m2 conform NEN2580 norm
- Ruim terras van 7 m2
- In 2018 hoogwaardig, kwalitatief en efficiŽnt gerenoveerd
- Energielabel A

Eigendom
Volle eigendom, gelegen op eigen grond.

VvE
- Energielabel A
- Kleine VVE met 4 leden, in eigen beheer, KVK geregistreerd
- De servicekosten zijn Ä58 per maand

***English translation***

WELL RENOVATED STUDIO APARTMENT WITH SPACIOUS PRIVATE TERRACE IN ĎDE PIJPí
Light, sleekly renovated and efficiently laid out apartment with a 7m2 terrace, located on the first floor in a great location in the Amsterdam Pijp, a stone's throw from the Van Woustraat with many amenities.

The beautifully finished apartment is part of a building that was renovated to a high standard both on the outside and inside in 2018 (including a new foundation) and insulated, resulting in energy label A. Located on OWN GROUND!

Layout
You reach the front door of this apartment on the first floor via the communal staircase. The total living area of the floor is 35 m2 (measurement report available).
The bright, open living room has large windows on the street side and has room for a spacious sofa and dining table. A separate sleeping area has been created at the rear by means of a room divider. The entire house has a light oak floor.

The modern kitchen at the rear has a 4-burner induction hob and is also equipped with various built-in appliances such as a combi oven, dishwasher and Quooker. The bathroom has a walk-in shower and a good-sized bathroom furniture.

The terrace of 7m2 is located at the rear and located on the northwest. Here you can enjoy the sun in the afternoon.
During the renovation, all windows were renewed and equipped with HR ++ double glazing. Furthermore, all exterior and interior walls have been insulated during the renovation, the entire house has been plastered and all electricity, drains, etc. have been replaced.

Location
The Rustenburgerstraat (one-way street) is located near the Van Woustraat, where a variety of shops and restaurants can be found. Albert Heijn, Stach, Coffee Company, Stadsmarkt de Pijp and Fa. restaurant Pekelhaaring are all within a few hundred meters walking distance. The famous Albert Cuyp market is also a short distance from the apartment. For daily relaxation you can visit the Sarphatipark or the Amstel river, both within a few minutes' walk.

The apartment is very easy to reach both by private and public transport. Various tram stops (3 and 4) are located in the vicinity and the A2 as well as the A10 ring road can be reached within a few minutes by car. The night bus also stops in the van Woustraat. With the North-South line you can reach Central Station within a few minutes. The metro stop is a few minutes by bike.

Particularities
- Light studio
- Located on OWN GROUND
- 35m2 in accordance with NEN2580 standard
- Spacious terrace of 7 m2
- High-quality, high-quality and efficiently renovated in 2018
- Energy label A

Property
Full ownership, located on private ground.

VvE
- Energy label A
- Small VVE with 4 members, under own management, Chamber of Commerce registered
- The service costs are Ä58 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ĎDe Pijpí heet, bestaat officieel uit Ė van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef IsraŽlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder