Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Scherpenzeelstraat 41 1107HR Amsterdam, Gaasperdam Zuid

Huurprijs € 1.475 per maand

Bouwjaar
1971-1980
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

We proudly offer For Rent this fully furnished two bedroom apartment not far from the Amsterdam Arena and Business District in the southeast of the city.

Features:

- generous living room
- open kitchen fully equipped with all the appliances desired for modern lifestyles
- west facing balcony ideal for relaxation
- 2 master sized bedrooms
- bathroom with walk-in shower as well as wash basin
- washing machine and dryer provided for your laundry needs
- separate WC
- fully insulated and double glazed
- total living space 75 m2
- gas central heating
- laminate floor covering throughout

Location: Not far from the Amsterdam Area / Johann Cruyff Stadium in Amsterdam's southeast district.

Nearby is the Heineken Music Hall, Ziggo Dome, Pathe Arena en a very nice shopping centre called the Amsterdamse Poort. Also there’s a recreation area called Ouderkerkerplas.

10 minutes walk from bus and train stations
Access to all major highways (A2, A9, A10) is also very close.


Conditions:

Quoted rental price is exclusive of Utilities (gas, water, electricity, tv and internet)
Tenancy agreements subject to owner’s consent
Apartment rented AS IS
Measurements not conform NEN 2580

For more information about this property or about our total portfolio call our office or visit our website. Our team of specialists will be happy to assist you.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Holendrecht/Reigersbos

Holendrecht/Reigersbos Holendrecht/Reigersbos is een wijk in Amsterdam Zuidoost en maakte voorheen, samen met Nellestein en Gein, onderdeel uit van de wijk Gaasperdam. Het is een van de grootse wijken van Amsterdam met in 2017 ruim 18000 inwoners en 9000 huishouders. De bouwperiode van de meeste woningen ligt tussen 1981 en 1984. Holendrecht Holendrecht is vernoemd naar een riviertje op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht. De wijk in Amsterdam Zuidoost is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Holendrecht is dé plek waar bezoekers, studenten en werknemers van het AMC hun (werk)dag beginnen en eindigen. De buurt bestaat uit twee delen: Holendrecht-Oost met veel koopwoningen en Holendrecht-West met vierlaagse portiekflats uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Reigersbos De Heren van Amstel gebruikten dit gebied vroeger om te jagen op reigers, geliefd voedsel in de middeleeuwen. Nu bestaat de buurt Reigersbos in Amsterdam Zuidoost uit appartementen (middelhoog) en eengezinswoningen, gebouwd in de jaren 80 van de vorige eeuw. Winkelcentrum Reigersbos met de bekende markt is het kloppende hart van de wijk. Reigersbos is met de metro en bus uitstekend te bereiken. Gelegen tussen het Gaasperplaspark en recreatiegebied De Hoge Dijk is het goed en groen toeven in Reigersbos.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder