Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Schinkeldijkje 16 - L 1432CE Aalsmeer, Oosteinde

Huurprijs € 72.000 per jaar

Omschrijving

Een zeer functionele bedrijfshal voor opslag of (lichte) productie met aangrenzende kantoorruimte. De hal is goed toegankelijk vanaf de openbare weg en beschikt over een goede breedte, diepte en een vrije hoogte tot maar liefst 8 meter. In de hal is veel daglicht aanwezig dankzij een grote lichtstraat. Daarnaast zijn in de hal diverse (pallet) stellingen aanwezig. De locatie wordt aangeboden met een fraai ingericht kantoor verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is onder meer voorzien van:
- Moderne opslagruimte met overheaddeur;
- Volledige betonconstructie en betonvloer met draagvermogen van ca. 1.000 kg/m;
- Gescheiden toiletgroepen in kantoorruimte;
- Separaat toilet in de bedrijfsruimte;
- Douche ruimte;
- Zelfstandige entree voor de kantoorruimte en trap naar de eerste verdieping;
- Diverse separate werkruimtes op de begane grond en eerste verdieping;
- Kantine met pantry op de begane verdieping;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen op de eerste verdieping;
- Airco-units op de eerste verdieping;
- C.v.-installatie;
- Alarm mogelijkheid.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Het gebouw is in totaal ca. 820 m, waarvan ca. 620 m bedrijfshal en ca. 200 m kantoorruimte.

BEREIKBAARHEID
Via de N231, afslag Aalsmeer en de Beneluxbaan/Van der Hooplaan, is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer richting de A9. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Op ca. 100 meter loopafstand is zowel buslijn 171 naar Amsterdam Bijlmer ArenA, als buslijn 199 gelegen, welke in directe verbinding staan met Schiphol. De halte van de sneltram 51 bevindt zich eveneens op loopafstand.

PARKEREN
Direct voor de bedrijfsunit. Op loopafstand is parkeerplaats Bosrandweg gelegen alwaar gratis geparkeerd kan worden.

SERVICEKOSTEN
125,- per maand, te vermeerderen met BTW, onder meer ten behoeve van onderhoud van de aanwezige installaties, overheaddeur, glasbewassing en onderhoud buitenterrein.

HUURTERMIJN
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-09-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder