Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Schoolplein 6 1441GV Purmerend, Binnenstad

Huurprijs excl. € 600 per maand

Omschrijving

leuk baliekantoor/winkelruimte gelegen aan de rand van het centrum van Purmerend langs de toegangsweg naar het winkelhart.

Het geheel omvat in totaal circa 50 m2 verkoopruimte, pantry, en toilet.

De ruimte kan snel maar in overleg opgeleverd worden
(horeca niet toegestaan)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
50 m²
Opp winkelruimte
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder