Vorige | Volgende

Silodam 232 1013AS Amsterdam, Houthavens Oost

Vraaghuurprijs € 1.275 per maand

Omschrijving

HOOGWAARDIGE ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE IN DE AMSTERDAMSE HOUTHAVENS VAN CIRCA 50M² TE HUUR AANGEBODEN! GESITUEERD IN EEN RIJKSMONUMENTALE VOORMALIGE GRAANSILO, LIGGING OP DE BEGANE GROND MET EEN INSPIREND UITZICHT OVER HET WATER.

Indeling:
De modern afgewerkte ruimte van 50m² v.v.o. (conform NEN2580) is gelegen op de begane grond van de voormalige graansilo ''De Stenen Silo''. Het heeft een zelfstandig entree en openslaande deuren, die zorgen voor een heerlijke hoeveelheid lichtinval en een zeer onderscheidend uitzicht op de binnenhaven. Door het geheel ligt een hoogwaardige plavuizenvloer die het object een industrieel karakter geven. De hoogwaardig afgewerkte pantry, met Bosch koelkast maken deze representatieve ruimte helemaal af. Naast een keurig toilet is er ook een douche aanwezig. Tevens is het desgewenst mogelijk om een parkeerplaats mee te huren.

Omgeving:
De Silodam is gelegen in de Amsterdamse wijk de Houthavens, aan de rand van het Centrum van Amsterdam. Een zeer dynamische omgeving waar wonen en werken hand in hand gaat met ontspanning. Diverse bekende horecagelegenheden zijn in de directe omgeving te vinden, alsmede de gezellige winkelstraten Haarlemmerstraat/dijk en de Spaarndammerstraat voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid:
Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is de Silodam zeer goed te bereiken. De Ringweg A10 is middels afslag S101 en S102 op 10 minuten rijafstand. Buslijn 48, die in directe verbinding staat met het Centraal Station houdt halte op enkele minuten lopen, tramlijn 3 houdt halte op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Aanvangshuurprijs:
€15.300,-- per jaar (€ 1.275,-- per maand) vrij van btw.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een m.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Huuringangsdatum:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Voorzieningen:
- Pantry;
- Verwarming;
- Sanitair;
- Databekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- Plavuizenvloer.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, atelier en bedrijfsruimte".
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder