Vorige | Volgende

Sinnigvelderstraat 175 1382ET Weesp

Bouwjaar
onbekend
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

OPEN HUIS: DONDERDAG 26 JANUARI 09:30 - 10:15 > AANMELDEN NIET NODIG

OPEN HOUSE: THURSDAY JANUARY 26TH 9:15 AM - 10:15 AM > NO NEED TO REGISTER

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestoffeerd en keurig vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 87 m gelegen op de eerste woonlaag van een verzorgd appartementengebouw met lift, blok c.v. en bergingen in de onderbouw.
Het appartement beschikt over een balkon op het westen.

Indeling: entree/hal met meterkast, toilet, woon-/eetkamer met toegang tot het balkon, nieuwe keuken met de gangbare apparatuur zoals koelkast, vaatwasser, oven en gaskookplaat , speel-/studeerhal met kastenwand, twee slaapkamers met kasten en draai-/kiepramen, hoofdslaapkamer met vast kast, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.

Gunstige ligging nabij uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Op loopafstand van sportaccommodaties, het historische centrum, scholen, winkels en het NS-station (reistijd naar Amsterdam circa 17 minuten).

In het kort:
o Licht en verzorgt vierkamer appartement, gestoffeerd
o Per direct te betrekken, instapklaar
o Wonen op 87 m
o drie slaapkamers
o Balkon op het westen
o Vrij parkeren voor de deur
o Voorschot blokverwarming en water: 200,-- per maand
o Exclusief gas/elektriciteit en internet
o Huurperiode minimaal 12 maanden en aansluitend onbepaalde tijd
o Voorbehoud gunning eigenaar
o Huisdieren in overleg en roken niet toegestaan

----------------------------------------------------------------------
ENGLISH:

Unfurnished and neat four-room apartment with a living area of 87 m located on the first floor of a well-kept apartment building with elevator, block c.v. and storage rooms in the basement.
The apartment features a west-facing balcony.
Layout: entrance / hall with meter cupboard, toilet, living / dining room with access to the balcony, new kitchen with the usual appliances such as refrigerator, dishwasher, oven and gas hob, play / study hall with cupboard wall, two bedrooms with cupboards and turn / tilt windows, master bedroom with closet, modern bathroom with shower, washbasin and washing machine connection.
Convenient location near roads to Amsterdam, Utrecht and Hilversum. Within walking distance of sports facilities, the historic center, schools, shops and the railway station (travel time to Amsterdam approximately 17 minutes).

In short:
o Bright and cared for four-room apartment, unfurnished
o To be moved in immediately, ready to move in
o Living on 87 m
o three bedrooms
o West-facing balcony
o Free parking in front of the door
o Advance block heating and water: 200,-- per month
o Excluding gas/electricity and internet
o Rental period at least 12 months and subsequent indefinite period
o Reservation of owner's award
o Pets in consultation and smoking not allowed
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder