Vorige | Volgende

Sinnigvelderstraat 431 Rood 1382GC Weesp

Bouwjaar
onbekend

Omschrijving

Verrassend ruime en droge garagebox van ruim 24 m2 met eigen ELEKTRA.

Deze garage is v.v. elektra, heeft een breedte van 4.15 meter en een diepte van ca. 5.85 meter en is gesitueerd op de begane grond van een in uitstekende staat verkerend appartementengebouw aan de Sinnigvelderstraat 431R te Weesp.

Deze garage is ideaal voor het stallen van een boot of auto of kan dienst doen als opslagruimte.

Alle maten: 4.15 m breed, 5.85 m diep en 2.38 m hoog. De deur is 1.95 m hoog en 2.20 m breed.

Huurprijs is inclusief servicekosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Weesp

Weesp is een van de veertien vestingsteden van ons land. Aan de schansen en andere verdedigingswerken uit latere tijd is nog te zien dat de stad deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. In de veertiende eeuw zorgden de eerste bierbrouwerijen en daarna jeneverstokerijen voor grote perioden van welvaart en bloei. Van die welvaart getuigen het fraai gebouwde stadhuis en de Laurenskerk. Weesp ligt aan de charmante rivier de Vecht en is een knooppunt voor het watertoerisme. De Aetsveldse Polder en de Vecht zijn tot aardkundige monumenten verklaard. De Aetsveldse Polder was van oorsprong een meer. Dit meer vulde zich in de loop der jaren met klei, eerst vanuit de Amstel, later vanuit de Vecht. Het oermeer zelf verplaatste zich door de erosie van het veen geleidelijk naar het noordoosten. Zo ontstond het Naardermeer. Gelegen tussen groen en water biedt het historische vestingstadje rust en ruimte. Weesp is een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder