Vorige | Volgende

Spaarndammerdijk 15 D 1013ZM Amsterdam, Spaarndammerbuurt Midden

Huurprijs € 1.600 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Nieuw in de verhuur! Compleet gerenoveerd 3 kamer appartement, welke volledig gemeubileerd wordt verhuurd. Je koffers uitpakken en je kan hier direct wonen!

** SEE ENGLISH TEXT BELOW **

Achter de oorspronkelijke gevel van het in 2007 geheel vernieuwbouwde kleinschalige complex “BLOK III” aan de Spaarndammerdijk ligt op de derde verdieping, dit sfeervolle, geheel gerenoveerde en ruime 3 -kamer appartement van maar liefst 62 m2, met een heerlijk zonnig balkon aan de achterzijde op het zuidwesten, berging en op loopafstand van de Haarlemmerdijk, de Jordaan en het groene Westerpark waar je in de vrije uurtjes heerlijk kan genieten.

Het appartement is zowel goed te bereiken met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en brengt je binnen tien minuten naar het Centraal Station en de Ring A10 bereik je in een paar minuten met de auto. Op 50 meter lopen van de Albert Heijn en de Spaarndammerstraat met al zijn winkels.

De indeling:
Begane grond verdieping: Centrale entree trappenhuis.

Derde verdieping: Entree appartement, hal, toiletruimte, badkamer met douche, aan de voorzijde de ruime woonkamer met veel licht en vrij uitzicht, gezellige open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van het appartement tref je twee slaapkamers aan, waarvan een met openslaande deuren naar het zonnig balkon gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- In 2007 compleet gerenoveerd
- Woonoppervlakte ca 62 m2
- Berging in de onderbouw
- Gemeubileerd
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Binnentuin
- Balkon op het zuiden
- Oplevering per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

New in the rental! Completely renovated 3 room apartment, which is rented fully furnished. Unpack your bags and you can live here right away!

** SEE ENGLISH TEXT BELOW **

Behind the original facade of the small-scale complex “BLOK III” on Spaarndammerdijk, which was completely renovated in 2007, is located on the third floor, this attractive, fully renovated and spacious 3-room apartment of no less than 62 m2, with a lovely sunny balcony at the rear. on the southwest, storage room and within walking distance of the Haarlemmerdijk, the Jordaan and the green Westerpark where you can enjoy the free hours.

The apartment is easily accessible by both private transport and public transport. The bus stops in front of the door and takes you within ten minutes to the Central Station and the Ring A10 can be reached in a few minutes by car. A 50-meter walk from Albert Heijn and Spaarndammerstraat with all its shops.

The layout:
Ground floor: Central staircase entrance.

Third floor: Entrance apartment, hall, toilet room, bathroom with shower, at the front the spacious living room with lots of light and unobstructed view, cozy open kitchen with built-in appliances.

At the rear of the apartment you will find two bedrooms, one with patio doors to the sunny balcony facing southwest.

Particularities:
- Completely renovated in 2007
- Living area approx 62 m2
- Storage in the basement
- Furnished
- Common bicycle shed
- Inner garden
- South-facing balcony
- Delivery immediately

The non-binding information shown on this website has been compiled (with care) on the basis of data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and / or your real estate agent to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder