Vorige | Volgende

Spaarndammerstraat 133 1 1013TE Amsterdam

Bouwjaar
1884
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Goed onderhouden twee slaapkamer appartement van ca. 50 m2 in de gezellige Spaarndammerbuurt.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u de woning binnen in de hal. Aan de voorzijde een lichte en ruim opgezette woonkamer met open keuken inclusief inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de gezellige Spaarndammerbuurt met het Westerpark en het IJ op loopafstand. Centraal Station en het centrum bevinden zich op 10 minuten fietsen en de leuke Haarlemmerbuurt en Jordaan zijn eveneens in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het appartement is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Er bevindt zich een busstation in de straat en er zijn trammogelijkheden op loopafstand. Met de auto bent u 10 minuten op de ringweg A10.

Bijzonderheden
- Eigen grond;
- Eiken houten vloer;
- Twee slaapkamers;
- Goede staat;
- Gezellige buurt.

Vraagprijs
Ä 395.000,- k.k. (Zegge: driehonderdvijfennegentig duizend euro kosten koper)

Oppervlakte
Het woonoppervlakte bedraagt ca. 50 m2.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars van het gebouw Spaarndammerstraat 133. De servicekosten bedragen Ä 80,- per maand.

Eigendomssituatie
Eigen grond.

Oplevering
In huidige staat, leeg en ontruimd.

Opleveringsdatum
September.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eťn en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notariskantoor in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Voor meer informatie en plattegrondtekeningen kunt u contact opnemen met ons kantoor of onze website raadplegen.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiŽle kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiŽle kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiŽle) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of eptiehaar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1884

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder