Vorige | Volgende

Sportlaan 166 1185TG Amstelveen

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Dit keurig afgewerkte 4-kamerHOEKappartement ligt op de 4e en tevens bovenste verdieping. Doordat het hier een hoekappartement betreft heeft u veel privacy door het ontbreken van passerende mensen. Het balkon ligt aan de zuidzijde en heeft een fraai uitzicht op de groene omgeving en de sportvelden langs de Sportlaan. In de onderbouw bevindt zich een berging en het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
Er is in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het appartement is centraal gelegen. Winkelcentra zoals Groenhof en het Augustinuspark zijn op loopafstand te bereiken, evenals buurtwinkels aan de Van der Hooplaan en Lindenlaan. Een wandeling naar het Stadshart van Amstelveen met o.a. de Bijenkorf, musea en schouwburg duurt niet langer dan 10 min. De haltes van bus (lijn 170/199/300) en de nieuwe Amstelveenlijn zijn in de onmiddellijke omgeving aanwezig, terwijl uitvalswegen zoals de Beneluxbaan, A9, A10 en A1 vlot bereikbaar zijn. Ziekenhuis Amstelveen, diverse scholen en sportaccommodaties zijn op fietsafstand bereikbaar en recreatie is mogelijk in het Amsterdamse Bos en de Poel, die beide om de hoek liggen.

*** For English translation see below! ***

Indeling:
Het appartement beschikt over een ruime entree die toegang biedt tot de keuken, een van de slaapkamers, de woonkamer en een tussenhal. Via de tussenhal is het separaat toilet en de tweede slaapkamer bereikbaar. Het gehele appartement is, met uitzondering van de badkamer voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer, de slaapkamers en het entree beschikken over ingebouwde kasten.

De woonkamer is heerlijk licht door de zuidelijke ligging en ruim van afmeting doordat de naastgelegen kamer bij de woonkamer is getrokken. De woonkamer heeft dan ook een royaal zitgedeelte en een apart eetgedeelte. Vanuit de eethoek en vanuit n van de slaapkamers is het balkon te betreden. Het balkon ligt op het zuiden en is ruim genoeg om met een 4-tal personen heerlijk van de zon te kunnen genieten. Vanaf het balkon is er een fraai uitzicht over het groen en de sportvelden. Voor warme dagen is er een elektrische zonnescherm aanwezig.

Bij binnenkomst in het appartement vind je aan de rechterhand gelijk de keuken die in open verbinding staat met de hal. De keuken is aan de galerijzijde gelegen en aan twee kanten ingedeeld met een werkblad. Aan de rechterzijde is er een raam aanwezig met uitzicht over het parkje voor het gebouw. Verder beschikt de keuken over een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven en een vaatwasser. De koel-/vriescombinatie en de magnetron zijn los maar blijven achter. In de grote vaste kast is de wasmachine geplaatst.

Het appartement beschikt over twee, goed formaat slaapkamers. Een slaapkamer aan de noordzijde (galerijzijde) en de tweede slaapkamer die via de tussenhal bereikbaar is en ligt aan de zuidzijde. De 2e slaapkamer geeft toegang tot het balkon en de badkamer.

De geheel betegelde badkamer met moderne uitstraling is voorzien van vloerverwarming, een ligbad met stortdouche en afgeschermd met een glazen deur, een moderne wastafel met meubel, een losstaande badkamerkast en een designradiator. Ook is hier de boiler voor warmwater genstalleerd. Het naastgelegen separaat toilet is in dezelfde lichte kleurstelling als de badkamer uitgevoerd.
Bijzonderheden:
Het woonoppervlakte is 80 m
Het balkon is 5 m
De berging in de onderbouw is 7 m
Inhoud van de woning: 258 m
Oplevering in overleg.
Bouwjaar 1960.
De elektrische installatie beschikt over 7 groepen en 1 aardlekschakelaar.
De afmetingen van het balkon zijn: 2.74 X 2.05 meter.
De woning is voorzien van dubbele beglazing.
Verwarming geschiedt via blokverwarming met warmtemeters.
Warmwater via boiler. (eigendom).
De woning beschikt over energielabel F, geldig tot 15 november 2032
De servicekosten zijn: 272,55 per maand, exclusief stookkosten.
Voorschot stookkosten: 60,61 per maand.
De VvE wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam.
Op 21 maart 2022 was de totale onderhoudsreserve circa 65.000,--


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen. Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring. De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.


This neatly finished 4-room CORNER apartment is located on the 4th and top floor. Because this is a corner apartment, you have a lot of privacy due to the lack of people passing by. The balcony is located on the south side and has a beautiful view of the green surroundings and the sports fields along the Sportlaan. There is a storage room in the basement and the apartment complex is equipped with an elevator.
There is sufficient parking space in the immediate vicinity. The apartment is centrally located. Shopping centers such as Groenhof and Augustinuspark are within walking distance, as well as local shops on Van der Hooplaan and Lindenlaan. A walk to the Stadshart of Amstelveen with, among other things, the Bijenkorf, museums and theater takes no longer than 10 minutes. The bus stops (line 170/199/300) and the new Amstelveen line are in the immediate vicinity, while roads such as the Beneluxbaan , A9, A10 and A1 are easily accessible. Amstelveen Hospital, various schools and sports facilities are within cycling distance and recreation is possible in the Amsterdamse Bos and the Poel, both of which are 'around the corner'.

Layout:
The apartment has a spacious entrance that provides access to the kitchen, one of the bedrooms, the living room and an intermediate hall. The separate toilet and the second bedroom are accessible via the intermediate hall. The entire apartment, with the exception of the bathroom, has a laminate floor. The living room, bedrooms and entrance have built-in wardrobes.

The living room is wonderfully light due to its southern location and spacious in size because the adjacent room has been added to the living room. The living room therefore has a spacious sitting area and a separate dining area. The balcony can be accessed from the dining area and from one of the bedrooms. The balcony faces south and is spacious enough to enjoy the sun with 4 people. From the balcony there is a beautiful view over the greenery and the sports fields. For hot days there is an electric awning.

Upon entering the apartment you will immediately find the kitchen on the right, which is in open connection with the hall. The kitchen is located on the gallery side and is divided on two sides with a worktop. On the right side there is a window with a view over the small park in front of the building. The kitchen also has a 4-burner gas hob, an extractor hood, an electric oven and a dishwasher. The fridge freezer and microwave are loose but remain behind. The washing machine is placed in the large closet.

The apartment has two good sized bedrooms. A bedroom on the north side (gallery side) and the second bedroom that is accessible via the intermediate hall and is located on the south side. The 2nd bedroom gives access to the balcony and the bathroom.

The fully tiled bathroom with a modern look has underfloor heating, a bath with rain shower and protected by a glass door, a modern washbasin with furniture, a separate bathroom cabinet and a design radiator. The boiler for hot water is also installed here. The adjacent separate toilet is in the same light color scheme as the bathroom.

Details:
The living area is 80 m
The balcony is 5 m
The storage room in the basement is 7 m
Content of the house: 258 m
Delivery in consultation.
Built in 1960.
The electrical installation has 7 groups and 1 earth leakage circuit breaker.
The dimensions of the balcony are: 2.74 X 2.05 meters.
Heating is done via block heating with heat meters.
Hot water via boiler. (property).
Heating is done via block heating with heat meters.
The house has energy label F, valid until November 15, 2032.
The service costs are: 272,55 per month, excluding heating costs.
Advance heating costs: 60,61 per month.
The VvE is provided by VvE Beheer Amsterdam.
On March 21, 2022, the total maintenance reserve was approximately 65,000.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or othe
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder