Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Spuistraat 43 2511BC Den Haag, Zuidwal

Vraagprijs € 140.000 per jaar

Omschrijving

DEN HAAG * SPUISTRAAT 43 * Winkelruimte te huur

Locatie
Dit object is gelegen in het centrum van Den Haag en op een absolute A1 locatie. In de directe nabijheid bevinden zich verschillende nationale en internationale retailers waaronder; Hunkemöller, Diesel, T-Mobile, Perry Sport, Score, Xenos en vele andere. Op steenworp afstand is de nieuw geopende ''Nieuwe Passage'' gevestigd welke een verbinding vormt tussen de ''Oude Passage'' en de Grote Marktstraat. Recent hebben Marks & Spencer, Zara en Primark een vestiging geopend in het centrum van Den Haag.

Het object heeft een oppervlakte van ca. 372 m² b.v.o. waarvan ca. 146 m² b.v.o. op de begane grond, ca. 146 m² b.v.o. op de 1e verdieping en ca. 80 m² b.v.o. op de 2e verdieping.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-03-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
372 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder