Vorige | Volgende

Stationsstraat 80 1521DT Wormerveer, Wormerveer Noord

Vraagprijs € 250.000 

Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
103 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Bent u op zoek naar gelijkvloers wonen en zoekt u lekker veel woonruimte? Dan is dit appartement zeer geschikt voor u! Wij hebben namelijk dit 3-kamer appartement in de verkoop gekregen, en dit formaat is niet regelmatig in verkoop in dit complex. Het appartement is in gebruik geweest als werk-/studieruimte. Met een paar kleine aanpassingen is dit appartement te bewonen. De badkamer is op dit moment niet ingebouwd, doch een ruime badkamer is wel eenvoudig te realiseren. Qua verdere inrichting van het appartement hebben wij een art impression toegevoegd aan de foto's zodat u alvast een beeld heeft hoe het appartement er uit kan komen te zien. Het appartement is gelegen in complex De Soos in hartje Wormerveer. Op de begane grond treft u een afgesloten gemeenschappelijk entree met intercom en lift. Als u de laatste puntjes op de i zet en van uw appartement uw eigen paleis maakt, dan zijn wij ervan overtuigd dat u hier jarenlang met veel plezier zult wonen! Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: ca. 103 m
Balkon: ca. 7 m
Inhoud: ca. 310 m

Het complex ligt op tegenover het station, zodat u binnen 20 minuten met de trein of per auto in hartje Amsterdam bent. Daarnaast ligt de gezellige Zaanbocht letterlijk om de hoek waar diverse restaurantjes, een koffiecorner en winkels gevestigd zijn. Kortom, Wormerveer is zeer centraal gelegen tussen Haarlem, Alkmaar en Amsterdam en biedt diverse faciliteiten voor sport, school en ontspanning.

Bijzonderheden:
- royaal 3-kamer appartement;
- gelijkvloer wonen en zeer ruim;
- appartement is als kantoor in gebruik geweest, derhalve geen badkamer aanwezig;
- berging in de onderbouw;
- complex v.v. liftinstallatie;
- VVE wordt beheerd door een professionele beheerder;
- VVE bijdrage 329,55 inclusief 86,86 stookkosten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder