Vorige | Volgende

Stuyvesantstraat 5 2 1058AJ Amsterdam

Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Gelegen in de populaire Baarsjes om de hoek van de Postjeskade bieden wij dit goed ingedeelde en zeer charmante appartement aan van 53 m2 met lekker zonnig balkon op het westen! Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping en heeft een ruime berging op de vierde verdieping. Het appartement biedt de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren door simpelweg een muurtje te plaatsen in de woonkamer.

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de populaire wijk de Baarsjes. Deze hippe buurt is zeer geliefd, wat resulteert in steeds meer trendy winkels en hotspots zoals o.a. Goldmund, Bar Oslo, restaurant Daalder, restaurant Faam en Bar Spek. Zodra je de deur uitloopt vind je diverse van deze restaurants en (eet)cafés, maar ook veel verschillende buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loop- of korte fietsafstand vind je o.a. het Wester-, Erasmus- en Rembrandtpark, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten te bereiken. De ruime straat voorziet in vele parkeermogelijkheden. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond en via het trappenhuis wordt de eigen entree bereikt op de tweede verdieping. Vervolgens stap je binnen in een ruime hal vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn. Aan de achterzijde van de woning is de ruime moderne keuken gelegen welke in 2015 geplaatst is. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afwasmachine en oven. Naast de keuken is de ruime slaapkamer gelegen waar tevens de wasmachine aansluiting zit, deze is mooi weggewerkt in de inbouwkast. Vanuit zowel de keuken als de slaapkamer is het zonnige balkon te bereiken. Het balkon loopt over de gehele breedte van het appartement. De badkamer van de woning is gesitueerd in het midden van het huis en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De L-vormige woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Aan de linkerzijde van de woonkamer zou je ook nog een tweede slaapkamer kunnen realiseren door het plaatsen van een muur. Op de vierde verdieping is tevens nog een ruime berging!

Vereniging van eigenaren:
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 83,14 per maand. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Erfpacht
De woning is gelegen op erfpachtgrond uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak is afgekocht tot en met 2062. De eigenaar heeft op 15 december 2019 een aanvraag gedaan om over te stappen van voortdurende erfpacht naar eeuwigdurende erfpacht waarbij de eigenaar heeft gekozen voor Optie 1: Overstappen met jaarlijkse canonbetaling. De eeuwigdurende canon bij overstap is vastgesteld op € 735,81. Deze eeuwigdurende jaarlijkse canon zal ieder jaar worden gecorrigeerd met inflatie. Daarnaast heeft de nieuwe eigenaar nog de mogelijkheid om de aanvraag te wijzigen en te kiezen voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in prachtige Jaren 30 stijl;
- Woonoppervlak van 52,6 m˛, meetcertificaat aanwezig;
- Gelegen op erfpachtgrond uitgegeven door de gemeente Amsterdam;
- Aanvraag onder gunstige voorwaarden door eigenaar gedaan en de aanbieding is inmiddels ontvangen;
- De erfpachtaanbieding kan nog gewijzigd worden van het eeuwigdurend vastzetten van de canon naar het eeuwigdurend afkopen van de canon;
- VvE professioneel beheerd, servicekosten € 83,14 per maand;
- Energielabel D;
- Zonnig balkon op het westen;
- Volledig dubbel glas;
- Oplevering in overleg.

Disclaimer
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder