Vorige | Volgende

Suikerpeerpad 16 1036KE Amsterdam, De Bongerd

Vraagprijs € 489.000 

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
148 m²

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Moderne eengezinswoning met tuin, dakterras, garage en parkeren naast het huis!

Kenmerkend aan dit woningtype is het gebruik van leistenen dakpannen, de parkeermogelijkheden op eigen terrein, de speelse indeling, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, de prachtige lichtinval én de heerlijke tuin.

"De Bongerd " is een woonwijk omgeven door water en groen en daarom een ideale plek om te wonen. De wijk is gelegen in het bruisende Amsterdam Noord en op korte afstand van het winkelcentrum "Boven 't Y". Ook is de wijk op fietsafstand gelegen van de Noord-Zuid lijn, mede daardoor is het centrum van Amsterdam zeer goed bereikbaar, de wijk die zich onderscheidt door het gebruik van verschillende materialen en vormen. Doordat er gewerkt is met gerenommeerde architecten is er een grote diversiteit in woningen ontstaan. De wijk is zeer centraal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen zoals recreatie (natuurgebied Het Twiske), winkels (winkelcentrum Boven ’t Y), scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Met het nabijgelegen pontje ben je binnen 10 minuten in hartje Amsterdam!!!

Indeling:

Op de begane grond is er in de hal de toiletruimte en de meterkast. Ook is er een ruime multifunctionele kamer met toegang tot de tuin. Daarnaast is er een ruime garage met elektrische deur.

De eerste verdieping is waar de "leefruimte" zich bevindt, een grote en lichte ruimte waar de woonkamer en de royale open keuken met vele inbouwapparatuur. Zoals op de foto's is te zien is er naast een grote eettafel nog heel veel ruimte over voor de zithoek.

Via de open trap kom je op de overloop van de tweede verdieping, hier is er toegang tot het separate toilet, de badkamer met wastafel en douche en twee royale slaapkamers.

Nog een trap omhoog en je komt op het dakterras. Hier kun je de gehele dag van de zon genieten.

Kortom een bijzondere woning die je met eigen ogen moet zien. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
• de gehele woning is voorzien van zonwering
• Bouwjaar 2006
• Woonoppervlakte ca 107 m2
• Erfpacht afgekocht tot en met 1 april 2055
• Aanvraag voor eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is gedaan door de verkoper.
• Ideaal gelegen t.o.v. recreatiegebied ’t Twiske, uitvalswegen Ring A10, scholen en diverse winkels
• Oplevering in overleg


******


Modern family house with garden, roof terrace, garage and parking next to the house!

Characteristic of this house type is the use of slate roof tiles, the parking facilities on site, the playful layout, the use of high-quality materials, the beautiful light and the lovely garden.

"De Bongerd" is a residential area surrounded by water and greenery and therefore an ideal place to live. The district is located in bustling Amsterdam North and a short distance from the shopping center "Boven 't Y". The district is also within cycling distance of the North-South line, partly because of this, the center of Amsterdam is very easily accessible, the district that is distinguished by the use of different materials and shapes. Because of the work with renowned architects, a great diversity in homes has arisen. The district is centrally located to many facilities such as recreation (Het Twiske nature reserve), shops (shopping center Boven 't Y), schools, roads and public transport. With the nearby ferry you are in the heart of Amsterdam within 10 minutes !!!

Layout:

On the ground floor there is the toilet room and the meter cupboard in the hall. There is also a multifunctional room with access to the garden. There is also a spacious garage with an electric door.

The first floor is where the "living space" is located, a large and bright space where the living room and the spacious open kitchen with many appliances. As can be seen in the photos, in addition to a large dining table, there is still a lot of space for the seating area.

The open staircase leads to the landing of the second floor, here you have access to the separate toilet, the bathroom with sink and shower and two spacious bedrooms.

Another staircase up and you reach the roof terrace. Here you can enjoy the sun all day.

In short, a special home that you have to see with your own eyes. We would like to invite you for a viewing!

Particularities:
• the entire house is equipped with blinds
• Built in 2006
• Living area approximately 107 m2
• Annual lease payments surrendered until April 1, 2055
• The application for perpetual surrender of the ground lease has been made by the seller.
• Ideally located near the recreation area 't Twiske, roads A10, schools and various shops
• Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
148 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Tuindorp Oostzaan

Het oude Tuindorp Oostzaan dateert uit de jaren twintig en bestaat vooral uit eengezinswoningen in Amsterdamse Schoolstijl. Deze woningen zijn samen met de openbare ruimte bestempeld tot beschermd stadsgezicht. In het hart van het oude tuindorp ligt het Zonneplein met het monumentale Zonnehuis. Hier worden theaterproducties en muziekvoorstellingen gehouden. Ook jongerenproductiehuis Satirius en Huis van de Wijk De Evenaar zijn in deze buurt te vinden.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder