Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Surinameplein 80 - I 1058GT Amsterdam, Postjeskade e.o.

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijke ruime woning met een woonoppervlakte van ca. 73 m2 gelegen aan Surinameplein.

Aangeboden wordt deze heerlijke woning met zowel aan de voorzijde als achterzijde balkon en een eigen entree vanuit het open portiek. De voorzijde heeft een vrij uitzicht op het plein en de achterzijde op de verzorgde tuinen.

De woning is een voormalig huurwoning en dient grondig gerenoveerd te worden.

De woning is momenteel voorzien van een woonkamer met zijkamer aan de voorzijde, tochtportaal en gang, twee ruime slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een keuken met toegang tot een verdiept balkon aan de achterzijde.

Omgeving
De woning is gelegen aan een groot open plein in Oud West, met directe toegang naar de Ring A10, alsmede Vondelpark, het Rembrandtpark, openbaar vervoer en horeca op loopminuten afstand.

Vereniging van Eigenaren
De VvE wordt professioneel beheerd en bestaat uit 16 leden.

Indeling
Eigen entree op de eerste verdieping vanuit het open portiek. Tochtportaal met vaste kast en toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de zonnige woonkamer met erker en de zijkamer met een balkon. Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde, net als de keuken. Via de keuken en beide slaapkamers is het (extra diepe) balkon aan de achterzijde toegankelijk. De badkamer en het separaat toilet liggen centraal op deze verdieping.

Bijzonderheden:
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Eigen entree vanuit open portiek
- Woonoppervlakte circa 73 m2
- Directe oplevering mogelijk
- Geheel naar eigen inzicht te verbouwen en dus veel POTENTIE
- De woning wordt verkocht met asbest-, ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule

Vraagprijs € 479.000,-- kosten koper

Heeft u interesse in deze woning, maak dan een afspraak via ons kantoor.


*Corona (Covid-19) Policy*

In verband met het corona-virus zijn wij genoodzaakt om de nu geldende gezondheidsrichtlijnen van de RIVM strikt te volgen voor uw en onze gezondheid. De bezichtigingen worden 1 op 1 gepland per 15 minuten met een maximum van 3 personen inclusief makelaar, er worden geen handen geschud en wij houden gepaste afstand.

*VIDEO-bezichtiging*

Wij begrijpen dat u wellicht door het corona virus de deur even niet uit wilt. Mocht u deze woning toch graag willen bekijken dan bieden wij een passende oplossing. U kunt een afspraak maken met ons kantoor voor een bezichtiging, op het afgesproken tijdstip zal één van onze makelaars via Facetime of Whatsapp contact met u opnemen en het appartement aan u laten zien.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2021
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
195 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder