Vorige | Volgende

Suze Groenewegplantsoen 69 1067DC Amsterdam

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

-For English, please scroll down-
**UITSTEKEND ONDERHOUDEN, SFEERVOL EN RUIM DRIEKAMERAPPARTEMENT (80m2) MET RUIM BALKON EN ENERGIELABEL A. HET APPARTEMENT LIGT OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE EN HEEFT MOOI ZICHT OP HET EENDRACHTSPARK**

Dit prachtig afgewerkte appartement biedt zorgeloos wooncomfort op een prachtige locatie in Amsterdams groenste stadsdeel. Het appartement bevindt zich op de eerste etage en beschikt over een zeer ruime woonkamer met schitterend én vrij uitzicht over het park, twee slaapkamers, een moderne en complete badkamer die is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, alsmede een open woonkeuken voorzien van een modern en luxe keukenblok met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vijfpits gaskookplaat en design afzuigkap. Uiteraard is er een modern en separaat toilet, inpandige bergruimte én een berging op de begane grond.

Het appartement beschikt over een schitterende kersenhouten parketvloer, muren en plafonds zijn alle keurig afgewerkt. Aangezien de hal bij de woonkamer is betrokken maakt het geheel een zeer ruimtelijke indruk. De bad- en slaapkamers zijn voorzien van fraaie en efficiënte schuifdeuren en in de werkkamer is een zee van bergruimte gerealiseerd in de op maat gemaakte kastenwand.

Voor een gedetailleerd overzicht van de indeling verwijzen we u naar de plattegronden.

Het complex ligt op een bijzonder prettige locatie, aan de rand van Geuzenveld in een parkachtige omgeving. Waar in Amsterdam kan je nog wonen met zowel aan de voor- als achterzijde zicht op groen en geen inkijk van overburen? Voor het complex bevindt zich voldoende (betaalde) parkeerruimte. Als bewoner krijg je een parkeervergunning zonder wachttijd.
Op korte afstand van de woning bevinden zich twee winkelcentra: Lambertus Zijlplein en Plein 40-45 met een ruim aanbod aan winkels voor dagelijkse boodschappen. De halte voor bus 21 en 61 bevindt zich op loopafstand. Bij de winkelcentra is een ruim aanbod van openbaar vervoer, waaronder de lijnen 7, 13, 80 en 369. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en station Sloterdijk.

Als u op zoek bent naar een verzorgd appartement in een groene omgeving met wel de lusten maar niet de lasten van de stad, dan zou dit appartement zomaar eens uw droomhuis kunnen zijn!

Algemeen:
-Bouwjaar 1994;
-Woonoppervlakte 80m2, buitenruimte 6m2, externe berging 6m2, conform NEN2580. Meetrapport is beschikbaar;
-Goed geïsoleerd appartement, energielabel A;
-Onderdeel van een grote VVE "Parkzicht", professioneel geadministreerd door Amsterdam VVE;
-Maandelijks voorschot servicekosten € 93,82;
-Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot medio 2043. Verkopers hebben de aanvraag voor
de spijtoptantenregeling m.b.t. de eeuwigdurende erfpacht aangevraagd;
-Er is pas een overeenkomst zodra de koopakte door zowel verkoper als koper is ondertekend;
-Toelichtingsclausule NEN2580 Het Verkochte is gemeten met gebruikmaking van de meetinstructie, welke is
gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige
manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit
verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen
bij het uitvoeren van een meting;

**EXCELLENTLY MAINTAINED, ATTRACTIVE AND SPACIOUS THREE ROOM APARTMENT (80m2) WITH SPACIOUS BALCONY AND ENERGY LABEL A. THE APARTMENT IS IN A BEAUTIFUL LOCATION AND HAS A NICE VIEW OVER THE EENDRACHTSPARK**

This beautifully finished apartment offers carefree living comfort in a beautiful location in Amsterdam's greenest district. The apartment is located on the first floor and has a very spacious living room with a beautiful and unobstructed view over the park, two bedrooms, a modern and complete bathroom with a bathtub, shower and washbasin, as well as an open kitchen with a modern and luxurious kitchen unit with various built-in appliances including a dishwasher, refrigerator, five-burner gas hob and design extractor hood. Of course there is a modern and separate toilet, indoor storage space and a storage room on the ground floor.

The apartment has a beautiful cherry wood parquet floor, walls and ceilings are all in a very good condition. Since the hall is involved in the living room, the whole makes a very spacious impression. The bathrooms and bedrooms are equipped with beautiful and efficient sliding doors and in the office ample ??storage space has been realized in the custom-made cupboard wall.

For a detailed overview of the layout, please refer to the floor plans.

The building is in a very pleasant location, on the edge of Geuzenveld in a park-like environment. Where in Amsterdam can you still live with a view of greenery at both the front and rear and no view from neighbors across the street? There is sufficient (paid) parking space in front of the building. As a resident you'll get a parking permit without waiting time.
On a short distance from the house are two shopping centers: Lambertus Zijlplein and Plein 40-45 with a wide range of shops for daily shopping. The stop for bus 21 and 61 is within walking distance. The shopping centers offer a wide range of public transport, including lines 7, 13, 80 and 369. The house is conveniently located for various roads and Sloterdijk trainstation.

If you are looking for a well-maintained apartment in a green environment with the benefits but not the burdens of the city, this apartment could just be your dream home!

General:
-Construction year 1994;
-Living area 80m2, outdoor space 6m2, external storage 6m2, in accordance with NEN2580. Measurement report is
available;
-Well insulated apartment, energylabel A;
-Part of a large VVE "Parkzicht", professionally administered by Amsterdam VVE;
-Monthly advance service costs € 93,82;
-Located on municipal leasehold land. The canon has been bought off until mid-2043. Sellers requested an offer for
the perpetual groundlease in time, which means that the favorable conditions can be applicable for the buyer as well;
-There is only an agreement once the purchase deed has been signed by both seller and buyer;
-Explanation clause NEN2580: The item sold has been measured using the measurement instruction, which is based
on the standards as laid down in NEN 2580. The measurement instruction is intended to provide a more
unambiguous way of measuring to be used to give an indication of the usable surface. The measurement instruction
includes different measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off and limitations in the performing a measurement;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder