Vorige | Volgende

Teilingen 1 1082JP Amsterdam

Huurprijs € 275 per m2/jaar

Bouwjaar
2001-
Woonoppervlakte
137 m²

Omschrijving

TEILINGEN RESIDENCE

Teilingen 1- 15

Werken in een rustige groene omgeving binnen handbereik van het bruisende stadscentrum van Amsterdam.

De kantoren van Teilingen 1 bevinden zich in het complex Teilingen Residence. Dit complex is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Zo werk je in de rustige en groene omgeving, maar ben je ook dichtbij het bruisende stadscentrum. Werk gefocust in de moderne kantoorruimtes en laat je inspireren door het prachtige groene uitzicht dat Teilingen biedt.

Het gebouw
De kantoren van Teilingen 1 bevinden zich in het complex Teilingen Residence, het gebouw heeft in totaal 15e verdiepingen en heeft naast een kantoorfunctie ook een woon/short stay functie. Het gebouw is onderdeel van de ‘tuinstad’ van Amsterdam, welke werd ontworpen rond 1958 met zijn eigen winkels, scholen, kerken, veel groen en speelplaatsen.

De omgeving
Teilingen Residence is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Deze omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je heerlijk wandelen in het Amsterdamse Bos – gelegen op loopafstand! In het luxe winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ vind je naast de supermarkt ook luxe boetiekjes en speciaalzaken. De binnenstad van Amsterdam is goed bereikbaar met het OV vanaf station Zuid of natuurlijk op de fiets!

De bereikbaarheid
Teilingen Residence heeft door de gunstige ligging buiten het stadscentrum een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9) en opties voor openbaar vervoer. Parkeren kan in de straat (betaald) met de mogelijkheid voor de aanvraag van een parkeervergunning.

De parkeergelegenheid
Er zijn geen eigen parkeerplaatsen te huur wel bestaat er de mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen. Daarnaast zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving, momenteel geldt er een betaald tarief van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 a € 2,50 per uur.

De huurtermijn
Uitgangspunt is vijf + vijf jaar afwijkende huurperiode zijn bespreekbaar.

De bijzonderheden
- Te huur vanaf circa 137 m˛.
- Rustige groene omgeving.
- Turn key oplevering.

Meer ontdekken? Bezoek onze website en download het BRSM-magazine.

Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar onze website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 35 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
137 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder