Vorige | Volgende

Ternatestraat 18 1095VL Amsterdam

Bouwjaar
1982
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Te huur!!

In oost gelegen GEMEUBILEERD twee kamerappartement van ca. 60m2 met een zonnig en ruim balkon!

Indeling
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis, eerste verdieping: entree van de woning, hal met ruimte voor de garderobe, praktische berging, ruime woonkamer met fraaie eiken vloer, doorloop naar de keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt toegang tot de badkamer met separate douche, toilet, wastafel en ligbad.
begane grond; Toegang tot de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin.

Ligging
De woning is gelegen in Stadsdeel Zeeburg nabij het Centrum van Amsterdam met een goede bereikbaarheid naar de A-10, de diverse openbaar vervoersvoorzieningen, de trein (Muiderpoort station) en tram.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Dappermarkt en winkelstraten zoals bijvoorbeeld de Javastraat. Verder is de woning vlakbij Het Badhuis (café/restaurant), Studio K (café/restaurant/bioscoop), het Pompstation, etc.

Bijzonderheden:
-Huurprijs exclusief €1700,=
-2 maanden borg
-Beschikbaar per direct
-Gemeubileerd
-Inschrijving mogelijk
-Huurperiode minimaal 1 jaar

**********************************************************************************************

For rent!!

In the east located FURNISHED two room apartment of approximately 60m2 with a sunny and spacious balcony!

Layout
Common entrance and staircase, first floor: entrance of the house, hall with space for the wardrobe, practical storage room, spacious living room with beautiful oak floor, walk to the kitchen at the rear with access to the balcony. The bedroom is located on the front and offers access to the bathroom with separate shower, toilet, sink and bathtub.
ground floor; Access to the beautifully landscaped communal courtyard.

Location
The property is located in Stadsdeel Zeeburg near the Center of Amsterdam with good accessibility to the A-10, the various public transport facilities, the train (Muiderpoort station) and tram.
For daily shopping you can go to the Dappermarkt and shopping streets such as Javastraat. Furthermore, the house is near Het Badhuis (café / restaurant), Studio K (cafe / restaurant / cinema), the Pompstation, etc.

Particularities:
-Rental price excluding € 1700
-2 months deposit
-Available immediately
-Furnished
-Registration possible
-Rental period minimum of one year
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder