Vorige | Volgende

Thamerweg 40 1422XK Uithoorn

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
117 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
462 m²

Omschrijving

U wordt direct verliefd op deze tot in de puntjes afgewerkte HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS. Het huis heeft volop mogelijkheden voor wonen, werk en hobby. De ligging aan een dijk is anders dan anders: u heeft hier een souterrain gelegen aan een diepe tuin met een garage. Stap uw tuin uit en geniet van een wandeling door de fraaie wijk Regentes naar de rivier de Amstel en de gezellige dorpscentrum van Uithoorn.

WAAROM MOET JE DEZE WONING GEZIEN HEBBEN?
• Een sfeervolle en lichte living
• Vier slaapkamers en een werkkamer
• De diepe achtertuin
• De ruime garage in de achtertuin, geschikt voor hobby of beroep
• Parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein
• De halte van de bus en de eindhalte van de Amsteltram zijn makkelijk te bereiken

HOE IS HET OM IN EEN DIJKWONING TE WONEN?
De woning is tegen een dijk aangebouwd. Dit betekent dat de entree, de voortuin en de woonkamer aan de voorzijde op het niveau van de Thamerweg liggen. Aan de achterzijde ligt de woonkamer één verdieping boven het tuinniveau. Onder de woonkamer vindt u het souterrain met verschillende ruimtes op tuinniveau.

ENTREE
U komt binnen aan de voorkant van de woning via de entree die toegang geeft tot de keuken, het toilet, de meterkast en de trappen naar de eerste verdieping en het souterrain.

DE WOONKAMER
De woonkamer is heerlijk licht en gezellig. De houten vloerdelen, de ramen aan de voor-, zij- en achterkant en de sierhaard geven de ruimte een fijne uitstraling. De open keuken ligt aan de rechterachterzijde van de kamer. Deze keuken in landhuisstijl past perfect bij de stijl van de woonkamer.

EERSTE VERDIEPING
Aan de voorzijde ligt een ruime slaapkamer. Daarnaast is de keurig afgewerkte badkamer te vinden met een douche en een wastafel in een meubel. Aan de achterzijde vindt u nog twee fijne slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een vaste kast. Via de overloop heeft u toegang tot een opbergkast en de bergvliering.

BERGVLIERING
De bergvliering is ruim en is vanaf de eerste verdieping bereikbaar met een vlizotrap.

SOUTERRAIN/TUINNIVEAU
In het souterrain vindt u een praktische tweede keuken, hoe handig is dat als u in de tuin zit. Verder is hier een ruime slaapkamer met een vaste kast en een werkkamer. De werkkamer is nu ingericht als klusruimte.

TUIN
De achtertuin kunnen we omschrijven als een groen paradijs. De tuin is zo diep dat u op een mooie dag altijd een plek in de zon of de schaduw kunt vinden. Uw eettafel, een loungeset, een hangmat of een partytent, u kunt het makkelijk kwijt op het royale gazon of op de terrassen tussen de diverse borders, het gazon en bomen.

U heeft hier een gevoel van privacy door de beschutting van de grote bomen aan de achterzijde. Ook de voortuin is met liefde aangelegd en onderhouden. De parkeervakken en de oprijlaan aan de zijkant van de woning bieden parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Perfect!

GARAGE
De grote garage biedt veel ruimte voor hobby of beroep en heeft een hoge nok. De garage is bereikbaar met de auto, in de winter staat de cabrio van de eigenaar hierin geparkeerd. Deze blijft helaas niet achter.

LIGGING
De ligging is bijzonder in een omgeving waarin wonen en bedrijvigheid zijn gecombineerd. Het terrein dat tegen de Amstel aan ligt is inmiddels omgetoverd van een bedrijventerrein tot de fraaie woonwijken De Regentes en Allure aan de Amstel. De Thamerweg grenst hierdoor aan de Amstelzijde aan twee jonge woonwijken die sfeervol en groen zijn.

U woont op loopafstand van Aeme-Stelle, de knusse jachthaven van Uithoorn. U vindt hier de "Waterlijn”, een korte boulevard met restaurants, winkels en andere voorzieningen. Haal hier een Italiaans ijsje of reserveer een boot bij de havenmeester en geniet van de vaarverbinding met de grachten van Amsterdam.

Vanuit Uithoorn bereikt u steden als Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam met gemak per auto, elektrische fiets of met het OV. Geniet van de hoofdstad en ga shoppen in het centrum, bezoek een museum, een festival, een feest of een terrasje.

Het openbaar vervoer is goed geregeld, u woont vlakbij een bushalte met verbindingen richting Mijdrecht, Breukelen en het busstation van Uithoorn. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid nog beter. Volgend jaar zou de tram moeten gaan rijden. Stap vlakbij uw woning in en u stapt in Amstelveen of Amsterdam uit. Ideaal!

BIJZONDERHEDEN
- De woning zal op 1 februari 2024 opgeleverd worden
- Deze woning zal verkocht worden met een ouderdoms- en asbestclausule
- Voor de overige bijzonderheden verwijzen wij u naar de documenten in het Move-dossier

DE EIGENAAR VERTELT
Ons huis heeft de naam “Tida Kira” wat Nooitgedacht betekent in het Maleis en is echt een familiehuis. In 1987 kochten wij het huis van Eric zijn ouders, dus voor hem al bijna 60 jaar zijn “Thuis”. Een heerlijk huis met vele mogelijkheden, ruimte en licht, en natuurlijk de grote tuin.

’s Morgens als de zon schijnt, een kopje koffie op het bankje voor het huis, is een goed begin van de dag. De grote tuin is een echt paradijs voor iedereen, of je nu in de zon, of bij warme dagen onder de bomen wil vertoeven, overal zijn plekjes om te zitten. En als je van tuinieren houdt, kun je je hier uitleven.

De Thamerweg is een rustig straatje met alleen wat bestemmingsverkeer, en je loopt of fiets in een paar minuten naar het “oude dorp “aan de rivier de Amstel, waar ook de winkels zijn, en waar je bij verschillende restaurants heerlijk kunt lunchen of dineren, of lekker een terrasje pakken, of een ijsje eten.

Wij hebben hier met ons gezin, vele mooie herinneringen gemaakt met familie en vrienden. Onze dochter verhuisde een aantal jaren geleden naar een dorp midden in Noord-Holland, waar Ellen ook is geboren en getogen, waar wij nu ook een nieuwe avontuur gaan beginnen, lekker dicht bij Ellen haar familie en onze dochter met haar gezin.
Wij gaan dit huis na al die fijne jaren zeker missen, maar hopen dat dit familiehuis, een echt “thuis “ wordt voor de nieuwe bewoners. De toekomstige bewoners wensen wij net zo veel woonplezier toe als wij al deze jaren hebben gehad.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MAAK EEN AFSPRAAK
Stap 1 Mail ons om een afspraak aan te vragen. U krijgt toegang tot het digitale dossier in Move
Stap 2 Wij bellen u om een afspraak in te plannen
Stap 3 Wij laten u graag deze bijzondere woning zien
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
117 m²
Perceeloppervlakte
462 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder