Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Thomas van Aquinostraat 29 1064NE Amsterdam, Slotermeer-Zuidwest

Vraagprijs € 189.000 

Bouwjaar
1945-1959
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
101 m²

Omschrijving

Hierbij bieden wij een 4 kamer eengezinswoning aan van ca. 70m2 exclusief zolder van ca. 15m2 aan met een ruime tuin zonnige tuin in een groene en rustige wijk in Slotermeer.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het recreatiegebied Sloterpark en Sloterplas, diverse winkels (Plein 40-45), openbaar vervoer en uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10). In de directe omgeving is er openbaar vervoer en zijn er diverse winkels.

Begane grond: entree, hal met toilet, meterkast, dichte keuken,tuingerichte woonkamer met toegang tot de zonnige tuin gesitueerd op het westen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde een ruime ouderslaapkamer (ca. 13 m²). In het midden is de badkamer gesitueerd. Deze is betegeld De andere slaapkamers (ca. 7m²) en (ca 5m²) bevinden zich aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Hier treft u de cv-opstelling aan en kan gemakkelijk middels een opbouw dienen tot een extra slaapkamer.


Kenmerken:

- Verwarming en warm water d.m.v HR Intergas Kompakt ;
- 3 slaapkamers ( mogelijkheid tot het creëren van een vierde );
- Vrij parkeren voor de deur ;
- Bouwperiode 1945-1959 ;
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaar (tot 15-11-2060);
- Oplevering per januari 2017
- Zowel houten als kunststof kozijnen;
- Voormalige huurwoning; Deze woning is nooit door de verkoper bewoond
- Zelfbewoningsclausule en Ouderderdomsclausule van toepassing
- Vaste projectnotaris Lubbers en Dijk;
- De koopakte wordt bij ons op kantoor getekend.
- Er zal een kwalitatieve verplichting worden gevestigd tbv de groenstrook, achterpad en ringleidingen.
- Voorbehoud gunning verkoopster( Ymere)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Perceeloppervlakte
101 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder