Vorige | Volgende

Thomsonstraat 121 1171ZJ Badhoevedorp

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
31 m²

Omschrijving

Gemoderniseerde royale op de hoek gelegen 2-kamer BENEDENWONING voorzien van een achtertuin op het zuiden en een bijbehorende berging op de begane grond.

De keurig onderhouden woning is ingedeeld met een diepe hal die voorzien is van 4 inbouwkasten, een aan de achterzijde gelegen royale woonkamer met veel privacy en ruimte voor een goede zithoek en een separate eethoek, een open in 2021 nieuw geplaatste L-vormige keuken met een composiet aanrechtblad en luxe inbouwapparatuur, een goede slaapkamer met de mogelijkheid een kastenwand te plaatsen en een ruime in 2018 gemoderniseerde luxe wit/lichtgrijs betegelde badkamer met o.a. een inloopdouche, een zwevend toilet, een wastafelmeubel met grote zwarte wastafel en ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woning.
Via de woonkamer is de zonnige op het zuiden gelegen besloten achtertuin te betreden, die aangelegd is met bestrating en een border met vaste beplanting en over een “achterom” beschikt. In 2021 zijn 2 zijden van de schutting door verkoper vernieuwd.
De woning is grotendeels afgewerkt met behang op de wanden. In de hal, woonkamer en (open) keuken ligt een fraaie parketvloer, de slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

De Thomsonstraat is onder meer opgezet met kleinschalige appartementencomplexen, ieder complex wordt onderhouden door diens eigen Vereniging van Eigenaren. Het complex waar de woning deel van uitmaakt is gesplitst in 20 appartementen met bijbehorende bergingen. De bijbehorende berging voor deze woning bevindt zich op de begane grond achter het complex en is voorzien van elektra.
De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan en heeft de administratie uit handen gegeven aan een professionele administrateur. De servicekosten aan de “VVE Stevinstraat 7” bedragen € 72,00 per maand. Voorjaar 2022 is het houtwerk aan de voor- en achterzijde van het complex in opdracht van de VVE geschilderd.

Er is goede gelegenheid tot onbetaald parkeren op de openbare weg in de directe omgeving van het complex. In de nabije omgeving bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoervoorzieningen en diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
* De inhoud van de woning bedraagt circa 220 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 59 m². Het oppervlak van de berging bedraagt circa 4 m². Er is een Meetrapport aanwezig uitgevoerd door een extern bureau, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
* Het complex is gebouwd omstreeks 1985.
* Binnenzijde goed/uitstekend en aan de buitenzijde goed onderhouden.
* De woning is voorzien van houten kozijnen die, behoudens 1 klein bovenlicht, voorzien zijn van dubbele beglazing.
* Combi Cv-ketel (type Remeha, bouwjaar 2006, onderhoudsbeurt gehad in januari 2022).
* De woning is voorzien van mechanische ventilatie. De unit is omstreeks 2016 vernieuwd, het systeem is schoon gemaakt in 2019.
* Energielabel C, geldig tot 08-01-2025.
* Kadastrale gegevens:
- Woning: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8580 A-1;
- Tuin: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 8796, 31 centiare.
* Oplevering in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze zijn opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een asbestclausule alsmede een Nen-metingclausule worden opgenomen. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
59 m²
Perceeloppervlakte
31 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder