Vorige | Volgende

Ton de Leeuwstraat 94 1011DE Amsterdam

Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

WELKOM bij ODE, het meest sprankelende appartementen- complex in het bruisende hart van Amsterdam! Genesteld op een premium locatie bieden wij een unieke woonervaring die niet alleen stijlvol en duurzaam is, maar ook voorziet in het allerbeste wat de stad te bieden heeft.

Stel je eens voor: je eigen parkeerplaats met oplaadpunt, zodat je altijd zorgeloos kunt genieten van je elektrische voertuig. En dat is nog niet alles, want het appartement is uitgerust met vijf zonnepanelen, waardoor je niet alleen in luxe leeft, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Binnen in ons volledig nieuwe appartement van ca. 65m2 vind je hoogwaardige afwerking en een smaakvolle, gestoffeerde inrichting. Elk detail is met zorg gekozen om een sfeer van elegantie en comfort te creŽren. En wanneer je door
de ramen kijkt, word je beloond met een adembenemend uitzicht over de stad Amsterdam en het betoverende IJ.
Wonen in ODE betekent ook leven in alle rust, ondanks dat je je bevindt in het bruisende centrum van Amsterdam.

Hier kun je ontspannen en tot rust komen, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van trendy bars, gezellige restaurants
en levendige winkels. Het is de perfecte combinatie van sereniteit en levendigheid, allemaal binnen handbereik.

Dus waar wacht je nog op? Verlies jezelf in de sprankelende allure van ODE en beleef het leven op zijn best. Neem vandaag nog contact met ons op om dit unieke appartement te ontdekken en jezelf te trakteren op een wervelende levensstijl die je verdient.

Bijzonderheden:
- exclusieve locatie
- eigen berging van ca. 7m2
- gelegen op de 9e verdieping
- balkon op het westen ca. 65m2
- eigen parkeerplaats met eigen oplaadpunt
- woonoppervlakte ca. 65 m2 hoogwaardige afwerking
- adembenemend uitzicht over het het centrum en het IJ
- rustige woonomgeving op een levendig stukje van Amsterdam centrum
- per direct beschikbaar

***English text***

WELCOME to ODE, the most vibrant apartment complex in the bustling heart of Amsterdam! Nestled in a premium location, we offer a unique living experience that is not only stylish and sustainable but also provides the very best the city has to offer.

Imagine having your own parking space with a charging point, allowing you to effortlessly enjoy your electric vehicle. And thatís not all, because the apartment is equipped with five solar panels, enabling you to live in luxury while contributing to a greener future.

Inside our brand-new ca. 65m2 apartment, youíll find high-quality finishes and tasteful, furnished decor. Every detail has been carefully chosen to create an atmosphere of elegance and comfort. And when you gaze out of the windows, youíll be rewarded with breathtaking views of the city of Amsterdam and the enchanting IJ.

Living in ODE also means enjoying tranquility despite being in the vibrant center of Amsterdam. Here, you can relax and unwind while still benefiting from the proximity to trendy bars, cozy restaurants, and lively shops. Itís
the perfect combination of serenity and liveliness, all within reach.

So, what are you waiting for? Lose yourself in the sparkling allure of ODE and experience life at its best. Contact us today to discover this unique apartment and treat yourself to a dazzling lifestyle you deserve.

Specifics:
- exclusive location
- located on the 9th floor
- west facing balcony approx 6m2
- private storage room of approx 7m2
- private parking with own charging point
- living area ca. 65 m2 high quality finishing
- breathtaking views over the center and the IJ
- quiet residential area in a lively part of Amsterdam center
- available immediately.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN 2580/NVM Meetinstructie: De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het proces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een (NVM-)makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder