Vorige | Volgende

Traviatastraat 192 1183NZ Amstelveen

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
147 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer luxe afgewerkt appartement van 147 mē, met 3 slaapkamers, 1 badkamer, een lichte woonkamer, een luxe open keuken en toegang tot een balkon en een terras van in totaal 57,8 mē, ligging zuid en west.

Het balkon is voorzien van een schuifbare zonwering en kan worden afgesloten met glazen schuifpanelen. Het appartement wordt opgeleverd zonder vloer en met verfklare muren.

De bovenstaande afbeeldingen en plattegronden kunnen enigszins afwijken van de realiteit en dienen ter illustratie. Aan de bovenstaande documenten kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 160 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
147 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder