Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Troelstralaan 253 C 1067MX Amsterdam, Lutkemeer en Ookmeer

Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

3 splinternieuwe appartementen, compleet met luxe inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en afzuigschouw etc. en de badkamer is voorzien van mooi sanitair en tegelwerk.

TROELSTRALAAN 253C en 255B en 255C

3 drie-kamerappartementen
Gezellige living met een luxe inbouwkeuken met inbouwapparatuur, 2 goede slaapkamers. 1 appartementen hebben een balkon.
Op de vloer licht een lichte laminaat en de woning is voorzien van vloerverwarming via stadsverwarming, heerl comfortabel en dus geen radiatoren.
Prijzen vanaf € 179.000,- tot € 189.000,- KK

Ligging:
Getijenveld is een woonbuurt gelegen aan een mooie groene laan en aan de rand van de stad. Het ligt tussen Winkelcentrum Osdorpplein en het winkelgebied Lambertus Zijlplein. Om de hoek ligt sportpark Ookmeer, het grootste sportcomplex van Nederland. Natuurgebieden Park de Kuil en de Sloterplas liggen op 10 minuten fietsafstand. De wijk is vanaf de ring A10 goed en snel bereikbaar en met tram of bus reist u makkelijk naar zowel Centraal Station, Station Sloterdijk als Schiphol.

Erfpacht:
Het complex ligt op een perceel grond, wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt circa € 350 per jaar per appartement. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. De canon is jaarlijks aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2016
-Woonoppervlakte van 41-45 m2
-1 woning heeft een balkon op het westen
-Erfpacht bedraagt € 350 per jaar
-Servicekosten dienen nog te worden vastgesteld
-Stadsverwarming
-Projectnotaris: Notariskantoor Bellaar c.s. te Amstelveen
-Oplevering in overleg, kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-07-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder