Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Tugelaweg 36 E 1092VG Amsterdam, Transvaalbuurt Oost

Vraagprijs € 485.000 k.k.

Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

&&& ENGLISH VERSION BELOW &&&

COMFORTABEL WONEN IN DIT SFEERVOLLE EN KEURIG ONDERHOUDEN APPARTEMENT VAN CA. 74 M2 IN OOST? NU KAN HET!
Dit appartement bevindt zich in het charmante, in 2015 opgeleverde nieuwbouwcomplex, mt lift, aan de Tugelaweg. Dit 3-kamer appartement is gelegen op de derde verdieping en is voorzien van een eigen PARKEERPLAATS in de bijbehorende parkeergarage en heeft een separate berging. Tevens beschikt het appartement over een inpandige berging, met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

ENTREE
De gemeenschappelijke entree is voorzien van een trappenhuis en personenlift. De eigen entree is op de derde verdieping en voorzien van een garderobe in de hal.

LIVING
De riante living bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, waardoor je uitzicht hebt over de verzorgde binnentuin. Aangrenzend aan de living is het diepe balkon te bereiken door simpelweg de openslaande deuren te openen. Het balkon van ca. 7 m2 is gelegen op het zuidoosten. De living is voorzien van een nette vloer. Opvallend is de warme sfeer die de eigenaren hebben weten te creren in dit moderne nieuwbouwcomplex. De moderne open keuken in lichte kleurstelling en mooi donker composiet werkblad is voorzien van de gewenste (inbouw)apparatuur; een 5-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, een compacte oven met magnetron en uiteraard een vaatwasser.

2 (SLAAP)KAMERS
De gang geeft toegang tot de 2 goed bemeten slaapkamers. De tweede (slaap)kamer is momenteel in gebruik als werkkamer: ideaal voor thuiswerkers!

BADKAMER & TOILET
De nette badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel. Het appartement beschikt over een separaat toilet.

PARKEERPLEK & EXTERNE BERGING
In de inpandige parkeergarage vind je een vaste parkeerplaats, behorend bij het appartement. De fietsen zet je dagelijks veilig binnen in je eigen externe berging.

VERENIGING VAN EIGENAREN De vereniging van eigenaren bestaat uit de eigenaren van het gebouw Tugela blok IV te Amsterdam. De administratie wordt door een professionele, externe partij gevoerd. Er is een reserve en een meerjarenonderhoudsplan aanwezig. De maandelijkse servicekosten (inclusief parkeerplek) bedragen ca. 145,=

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2063. De canon zal in 2063 opnieuw worden herzien.

OMGEVING
De Tugelaweg ligt centraal in het populaire Oost, met om de hoek het bruisende Beukenplein en de bekende Linneausstraat. Hotspots als Jacobsz, Louie Louie, De Kas, Bukowski en Spaghetteria vind je allemaal op loopafstand. Pak je de fiets, dan sta je binnen een paar minuten in de Javastraat of op de Dappermarkt. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er talrijke supermarkten en gezellige (buurt)winkels in de Pretoriusstraat, het Beukenplein en het winkelcentrum Oostpoort. Aan groen geen gebrek in de omgeving: het Oosterpark en Park Frankendael (met maandelijks de gezellige Pure Markt) liggen op een klein stukje lopen. Voorzieningen zoals de bibliotheek aan de Linnaeusstraat, het ziekenhuis OLVG, het Tropenmuseum en Artis vind je vlakbij. Ook sportscholen zoals Equal Yoga, SportCity en TrainMore Black Label zijn aanwezig in de nabije omgeving.
Er zijn goede verbindingen met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram-, bus- en metroverbindingen en het Muiderpoortstation en Amstelstation zijn nabij. Via de Wibautstraat zit je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A10.

& 3-kamer appartement
& Volledig gesoleerd
& Riant, zonnig balkon met openstaande deuren
& Gezonde VvE & Personenlift
& Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
& Externe n inpandige berging
& Deze buurt wordt met de dag populairder en geliefder!


Comfortable living in this cozy and well maintained apartment of approximately 74 m2 in East? Now you can!
This apartment is located in the charming new complex, completed in 2015, with elevator, on the Tugelaweg. This 3-room apartment is located on the third floor and has a private PARKING SPACE in the garage and has a separate storage room. The apartment also has an in-house storage room, with plumbing for washing machine and dryer. The whole apartment has underfloor heating as main heat source.

ENTREE
The communal entrance has a staircase and passenger elevator. The private entrance is on the third floor and has a cloakroom in the hall.

LIVING
The spacious living room is located at the rear of the building, giving you a view over the well-kept courtyard garden. Adjacent to the living room is the deep balcony to reach by simply opening the French doors. The balcony of approximately 7 m2 is located on the southeast. The living room has a neat floor. Striking is the warm atmosphere that the owners have managed to create in this modern new building complex. The modern open kitchen in light colors and beautiful dark composite worktop is equipped with the desired (built-in) appliances, a 5-burner stove with stainless steel hood, a compact oven with microwave function and of course a dishwasher.

2 (BED) ROOMS
The hallway gives access to the 2 well sized bedrooms. The second (bed) room is currently used as a study: ideal for homeworkers!

BATHROOM & TOILET
The neat bathroom in bright colors has a bath, walk-in shower and sink. The apartment has a separate toilet.

PARKING & EXTERNAL STORAGE
In the indoor parking garage you will find a fixed parking space, belonging to the apartment. Every day you put your bicycles safely inside your own external storage room.

THE OWNERS' ASSOCIATION
The owners' association consists of the owners of the building Tugela block IV in Amsterdam. The administration is done by a professional, external party. There is a reserve and a multi-year maintenance plan available. The monthly service costs (including parking space) amount to approximately 145,=.

OWNERSHIP SITUATION
The apartment is located on leasehold land of the municipality of Amsterdam. The municipal leasehold has been redeemed until 2063. The canon will be reviewed again in 2063.

SURROUNDINGS
The Tugelaweg is centrally located in the popular East, with the vibrant Beukenplein and the famous Linneausstraat just around the corner. Hotspots such as Jacobsz, Louie Louie, De Kas, Bukowski and Spaghetteria are all within walking distance. Grab your bike and within a few minutes you are in the Javastraat or at the Dappermarkt. For daily shopping there are numerous supermarkets and cozy (neighbourhood) shops in the Pretoriusstraat, the Beukenplein and the shopping center Oostpoort. There is no lack of greenery in the area: the Oosterpark and Park Frankendael (with the monthly Pure Market) are just a short walk away. Facilities such as the library on Linnaeusstraat, the OLVG hospital, the Tropenmuseum and Artis are nearby. Also gyms such as Equal Yoga, SportCity and TrainMore Black Label are nearby.
There are good connections by both public transport and car. Various tram, bus and metro connections and the Muiderpoort station and Amstel station are nearby. Via the Wibautstraat you can reach the Ring A10 in a few minutes by car.

& 3-room apartment
& Fully insulated
& Spacious, sunny balcony with French doors
& Healthy owners' association (VvE)
& Passenger elevator
& Private parking in enclosed parking garage
& External and indoor storage room
& This neighborhood is getting more and more popular by the day!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
238 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Transvaalbuurt

De Transvaalbuurt, ook wel de Afrikanerbuurt genoemd, ligt tussen de Transvaalkade, de Wibautstraat, het spoor tussen Stations Amstel en Muiderpoort en de Linnaeusstraat. Transvaal was een boerenrepubliek in Zuid-Afrika; veel straatnamen in de Transvaalbuurt refereren aan (geografische) begrippen uit die regio, zoals het Kruger- en Steve Bikoplein.
Stadsuitbreiding de Transvaalbuurt
In het kader van de stadsuitbreiding begon men ruim honderd jaar geleden met het bouwen van de Transvaalbuurt. Zoals in veel andere delen van de stad was architect Berlage de grondlegger van het stratenplan. Hij bedacht dat kromme en rechte straten afgewisseld moesten worden met pleinen en plantsoenen. Veel van de oorspronkelijke arbeidershuizen zijn zoals kenmerkend voor die tijd - in de stijl van de Amsterdamse School gebouwd, met bijzondere hoekjes en mooie afwerkingen. Deze woningen waren oorspronkelijk vrij klein en werden voor de oorlog voor 70% bewoond door joodse bewoners.
Van Vogelaarwijk naar gewilde buurt
In 2007 was de wijk er sociaaleconomisch heel slecht aan toe en werd een Vogelaarwijk: met rijkssubsidie kwam een aanpak op gang om de veiligheid, openbare ruimte en lokale economie te verbeteren. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen; De transvaalbuurt is anno 2018 veranderd van een onveilige buurt met een lage sociaaleconomische score, in een gewilde, multiculturele en kinderrijke buurt. Wel is er weinig openbaar groen, waardoor de bewoners voor recreatie aangewezen zijn op parken in omringende buurten. Er lopen in de Transvaalbuurt diverse initiatieven om buurttuinen te ontwikkelen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder