Vorige | Volgende

Tuinstraat 119 C 1015PA Amsterdam, Anjeliersbuurt Zuid

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Charmant en sfeervol dubbel bovenhuis van 78m2 met extra diep balkon op het zuiden (grenzend aan de woon-eetkamer), twee goed bemeten slaapkamers, luxe woonkeuken en badkamer en veel bergruimte.

Dit uitstekend ingedeelde en super licht appartement is 2017 compleet gerenoveerd. De gehele woning is voorzien van een prachtige houten vloer, moderne keuken met kookeiland, stijlvolle badkamer en diverse op maat gemaakte inbouwkasten.

***ENGLISH TRANSLATION BELOW***

INDELING

Entree op de tweede verdieping. De woonverdieping bevindt zich op de derde verdieping. Aan de voorzijde de woonkamer met een gezellige open haard. Aan de achterzijde de fijne woonkeuken met kookeiland en aangrenzend het extra diepe balkon met uitzicht op de Westertoren. Het balkon is op het zuiden gelegen.
De keuken met marmeren aanrechtblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur Siemens, waaronder een Quooker, een oven op ooghoogte, 5-pitsgasfornuis inclusief wokbrander, een vaatwasmachine en heel veel opbergruimte.
Centraal gelegen een handige kast voor onder andere garderobe en de trap die leidt naar de vierde verdieping.
Op de vierde verdieping bevinden zicht twee goed bemeten slaapkamers, beiden met veel lichtinval en fraaie kastenwanden.
De kamer aan de voorzijde fungeert nu als walk-in-closet, maar zou ook als tweede slaapkamer gebruikt kunnen worden. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine- en droger.
In het midden gelegen de luxe badkamer, voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel met meubel.
Last but not least in de nok een handige vliering met een een afmeting van 2,55 meter bij 1,30 meter en een hoogte van 0,75 meter.

LOCATIE

Dit top appartement is gelegen in hartje Jordaan en heeft vanaf het terras een uniek uitzicht op de Westertoren. Het appartement is in het mooiste deel van de Jordaan gelegen, in een rustige straat, met parallel de bekende Westerstraat en vlakbij de Brouwers- en Prinsengracht, de gezellige Haarlemmerdijk en de hippe Negen Straatjes. Om de hoek gezellige terrassen, winkels en heerlijke restaurants en niet te vergeten het Westerpark. Bovendien is er de bekende zaterdagmarkt en biologische markt op de Noordermarkt. Met trams en het Centraal Station op een paar minuten lopen, is dit de ideale locatie om echt van de stad te genieten!

BIJZONDERHEDEN

Het appartement is voorzien van airconditioning.


ENGLISH VERSION

Charming and attractive apartment at the 2 top floors of a small building in the heart of an area called Jordaan, 78m2 with extra deep south-facing balcony (adjacent to the living-dining room), two well-sized bedrooms, luxury kitchen and bathroom and lots of storage space.

This excellent and super light apartment was completely renovated in 2017. Throug out the whole apartment you find a beautiful wooden floor, modern kitchen with cooking island, stylish bathroom and various custom built-in wardrobes.


LAYOUT

Entrance on the second floor. The living floor is on the third floor. At the front the living room has a cozy fireplace. At the rear the beautiful kitchen with cooking island and adjacent to the extra deep balcony overlooking the Westertoren. The balcony is facing south.
The kitchen with marble counter top is equipped with various Siemens built-in appliances, including a Quooker, an eye-level oven, a 5-burner gas cooker including a wok burner, a dishwasher and lots of storage space.
Centrally located a handy cupboard for, among other things, a wardrobe and the staircase that leads to the fourth floor.
There are two well-sized bedrooms on the fourth floor, both with lots of light and beautiful cupboard walls.
The room at the front now functions as a walk-in closet, but could also be used as a second bedroom. Here are also the connections for the washer and dryer.
Located in the middle of the luxury bathroom, with walk-in shower, bath, toilet and sink with furniture.
Last but not least in the ridge a handy loft with a size of 2.55 meters by 1.30 meters and a height of 0.75 meters.


LOCATION

This quality apartment is located in the heart of the Jordaan and has a unique view of the Westertoren from the terrace. The apartment is located in the most beautiful part of the Jordaan, in a peaceful street, parallel to the famous Westerstraat and near the Brouwersgracht and Prinsengracht, the convivial Haarlemmerdijk and the hip Negen Straatjes (Nine little streets). Around the corner there are convivial terraces, stores and wonderful restaurants. Additionally, the famous Saturday market and organic market on the Noordermarkt. With trams and the Central Station located a few minutes away on foot, this is the ideal location to truly enjoy the city!

PARTICULARITIES
The apartment is provided with air conditioning.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder