Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Tulpenburg 75 1181NL Amstelveen

Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
119 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
156 m²

Omschrijving

Ruime eengezinswoning (GO 119m), rustig gelegen in het groene "Elsrijk". De tussenwoning bevat een ruime doorzon woonkamer, 3 slaapkamers en een ruime zolder met terras. Naast de beplante voortuin is er aan de achterzijde een zonnige tuin, die zowel van binnen uit, als via de achterom bereikbaar is. In de tuin staat een uit steen opgebouwde schuur. Er is een mogelijkheid tot aankoop van de achter het huis gelegen garage.

De woning aan de Tulpenburg 75 bevindt zich in het rustige en zeer groene "Elsrijk". Deze eengezinswoning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde over de groenstrook met water aan de overzijde van de straat. De tuin aan de achterzijde is net als de voortuin rijk beplant. De woning is voor mindervaliden goed toegankelijk door aanpassingen ter plaatse van de voor- en achterdeur. Aangezien het aannemelijk is dat het huis zal worden aangepast aan de eisen van deze tijd, wijzen we op de diverse mogelijkheden tot aan- en opbouwen, zoals dat te zien is bij verschillende buurpercelen.

Indeling
Direct achter de voordeur is een ruim tochtportaal met hierin de meterkast. Vanuit de centrale hal beneden zijn de doorzon woonkamer, aparte keuken, apart toilet en de voorraadkast te bereiken. Ook de trap naar de eerste verdieping bevindt zich hier. De eerste 3 slaapkamers en de badkamer zijn te vinden op deze verdieping. Grenzend aan de kleine slaapkamer aan de achterzijde is er een balkonnetje. De zolder is een zeer lichte en open ruimte die is voorzien van bergruimte achter de knieschotten. Een kleine afzonderlijke bergruimte dient tevens als plaats voor de boiler. Over de gehele breedte loopt een zonneterras.
De ruime tuin kan betreden worden via de woonkamer en via de keuken. Aan de achterzijde van de tuin is een stenen schuur. Achter de tuinen van dit gedeelte van Tulpenburg bevindt zich een bestraat terrein met daaraan gelegen meerdere garages. Een van deze garages is los van het huis te koop voor 40.000,-

Buitenruimtes
De achtertuin (ca. 57 m) is netjes onderhouden met een mix van groen en tegels en is gericht op het Westen. De balkons die zich respectievelijk bevinden op de eerste verdieping (2m) en de zolder (11,7m) zijn eveneens op het Westen gericht. De voortuin is ca. 30m

Energielabel
De woning heeft definitief energielabel F, het label is geldig tot 5 september 2030.

Bereikbaarheid en omgeving
Tulpenburg 75 ligt in het rustige en groene "Elsrijk" met vele voorzieningen binnen handbereik. Zo bevindt zich een supermarkt binnen 10 minuten lopen aan de Rembrandtweg en is winkelcentrum het Stadshart slechts een klein kwartier lopen. Tevens bevinden er zich meerdere parken en het Amsterdamse Bos in de buurt.
Ook de bereikbaarheid is uitstekend. De Beneluxbaan met diverse openbaar vervoer haltes is vlakbij en ook de A10 en A9 zijn goed te bereiken.

Oplevering vindt in overleg plaats.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-10-07
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
119 m²
Perceeloppervlakte
156 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder