Vorige | Volgende

Tweede Kostverlorenkade 28 2 1053TP Amsterdam

Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
46 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**** FOR ENGLISH RED BELOW ***

Op een schitterende locatie in Oud-West met uitzicht over de gracht, gelegen op eigengrond met een woonoppervlak van 46m2 plus balkon aan de achter zijde en een frans balkon aan de Kostverlorenvaart is dit keurig gerenoveerd appartement gelegen. Inwendig heeft de woning in 2019 een grondige renovatie ondergaan. Daarbij is er onder meer een nieuwe luxe badkamer met regendouche en een keuken met inbouwapparatuur geplaatst.


Omgeving:
Gelegen aan de rand van Oud-West met een fraai uitzicht over de Kostverlorenvaart, stadsboerderij om de hoek, op loopafstand van het Vondelpark en De Hallen, Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat een diversiteit aan winkels en voor elke dag van de week een ander restaurant. Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en schuin tegenover “Bar Spek” om eens lekker op het terras aan het water te lunchen. Diverse openbaar vervoer op loopafstand en met de auto bent u zo op de ringweg A-10.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree, hal, toiletruimte, ruime woonkamer met frans balkon aan de gracht, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, balkon, ruime slaapkamer, luxe badkamer met regendouche.


Bijzonderheden:
- fraai uitzicht over de gracht
- eigen grond (geen erfpacht)
- VvE bijdrage € 103,65 per maand
- aandeel in de VvE 4/16e
- 46m2
- Frans balkon aan de voorzijde en balkon aan de achterzijde
- Inwendig grondig gerenoveerd in 2019
- Onder meer badkamer, toilet en keuken vernieuwd in 2019
- levering in overleg
- notaris keuze koper binnen de gemeente Amsterdam


*** ENGLISH ***
This neatly renovated apartment is located in a beautiful location in Oud-West with a view over the canal, located on private land with a living space of 46m2 plus a balcony at the rear and a French balcony on the Kostverlorenvaart. Internally, the house has undergone a thorough renovation in 2019. In addition, a new luxury bathroom with rain shower and a kitchen with built-in appliances have been installed.


Surroundings:
Located on the edge of Oud-West with a beautiful view over the Kostverlorenvaart, the city farm around the corner within walking distance of the Vondelpark and De Hallen, Jan Evertsenstraat and Kinkerstraat, a variety of shops and a different restaurant for every day of the week. Albert Heijn for daily shopping and diagonally opposite "Bar Spek" for a nice lunch on the terrace by the water. Various public transport within walking distance and by car you can easily reach the A-10 ring road.

Layout:
Second floor:
Entrance hall, toilet, spacious living room with French balcony on the canal, open kitchen with appliances, balcony, spacious bedroom, luxurious bathroom with rain shower.


Particularities:
- beautiful view over the canal
- own land (no leasehold)
- VvE contribution € 103.65 per month
- share in the VvE 4/16th
- 46m2
- French balcony at the front and balcony at the rear
- Internally thoroughly renovated in 2019
- Including bathroom, toilet and kitchen renewed in 2019
- delivery in consultation
- notary choice buyer within the municipality of Amsterdam
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
46 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder