Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Tweede Oosterparkstraat 188 - 2 1092BT Amsterdam, Oosterparkbuurt Zuidoost

Bouwjaar
1899
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

***English text below***

Een vierkamerappartement (circa 66 m²) met 3 slaapkamers en een zonnig balkon over de gehele breedte op het zuiden.
Het pand ligt in de populaire Oosterparkbuurt, nabij het Beukenplein tussen de Linnaeusstraat en de Wibautstraat. Een gewilde locatie met zowel winkels als groen in de buurt en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Eigendomssituatie
Particuliere erfpacht grond van toepassing zijn de AB 1966 van de Gemeente Amsterdam. De canon bedraagt
€ 2.126,-- en kan voor het eerst aangepast worden op 1 januari 2026. Het huidige tijdvak loop tot 1 januari 2046.

Indeling
De entree van de woning bevindt zich op de 2e verdieping. De woonkamer met open keuken heeft een massief eiken vloer, is gelegen aan de achterkant en heeft openslaande deuren naar het balkon. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan er één aan de achterzijde ligt, twee aan de voorzijde. De grotere slaapkamer heeft openslaande deuren naar het Franse balkon.
De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel, een toilet en een wasmachine-aansluiting.Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) Tweede Oosterparkstraat 188 te Amsterdam bestaat uit 5 leden. De administratie wordt in eigen beheer gedaan.
De servicekosten bedragen € 70,-- per maand.

Bijzonderheden woning
• Vier kamer woning
• Balkon op het zuiden over de gehele breedte
• Frans balkon aan de voorzijde
• Servicekosten € 70,-- per maand
• Particuliere erfpacht
• WOZ waarde € 435.000,- (peildatum 1-1-2019)


Omgeving en bereikbaarheid
De Oosterparkbuurt is een gewilde woonomgeving op steenworp afstand van de binnenstad en De Pijp. De woning ligt midden in de Tweede Oosterparkstraat, tussen het Beukenplein en de Linnaeusstraat op loopafstand van het Oosterpark. In de nabije omgeving bevinden zich vele restaurants, trendy cafés en winkels. Zo vind je in de buurt o.a. Bar Bukowski/Henry's bar, Louie Louie, The Manor Amsterdam, maar ook het Tropenmuseum. Boodschappen doe je in de vele buurtwinkels en bij de grote Albert Heijn in de Wibautstraat.. De Dappermarkt en winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat liggen op een steenworp afstand.


Het appartement ligt op loopafstand van de tram 1, 3 en 9, het metrostation Wibautstraat (metro 51, 53 en 54) ligt aan het einde van de straat. Zowel NS treinstation Amsterdam Amstel als station Muiderpoort zijn goed te bereiken. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de Ringweg A-10 en met de fiets ben je zo in het centrum.

***
A four-room apartment (approx. 66 m²) with 3 bedrooms and a sunny south-facing balcony over the entire width.
The property is located in the popular Oosterpark neighborhood, near Beukenplein between Linnaeusstraat and Wibautstraat. A popular location with shops and greenery nearby and easily accessible by car and public transport.

Ownership situation
Private leasehold land apply the AB 1966 of the Municipality of Amsterdam. The ground rent amounts to € 2,126,-- and can be adjusted for the first time on January 1, 2026. The current period runs until January 1, 2046.

Layout
The entrance of the house is on the 2nd floor. The living room with open kitchen has a solid oak floor and is located at the back and has patio doors to the balcony. There are 3 bedrooms, one of which is at the rear, two at the front. The larger bedroom has patio doors to the French balcony.
The bathroom has a bath, a sink, a toilet and a washing machine connection.

Association of Owners
The Owners Association (VvE) Tweede Oosterparkstraat 188 in Amsterdam consists of 5 members. The administration is done in-house.
The service costs are € 70 per month.

Details of the house
• Four room house
• South-facing balcony over the entire width
• French balcony at the front
• Service costs € 70 per month
• Private leasehold
• WOZ value € 435,000 (reference date 1-1-2019)

Environment and accessibility
The Oosterparkbuurt is a popular residential environment a stone's throw from the city center and De Pijp. The house is located in the middle of the Tweede Oosterparkstraat, between the the Beukenwegand the Linnaeusstraat within walking distince from the Oosterpark. There are many restaurants, trendy cafes and shops in the vicinity. In the neighbourhood you will find Bar Bukowski / Henry's bar, Louie Louie, The Manor Amsterdam but also the Tropenmuseum. You can do your groceries in the many local shops and at the large Albert Heijn in the Wibautstraat. The Dappermarkt and shopping area Oostpoort on Linnaeusstraat are a stone's throw away.


The apartment is within walking distance of tram 1, 3 and 9, the metro station Wibautstraat (metro 51, 53 and 54) is at the end of the street. Both Amsterdam Amstel train station and Muiderpoort station are easy to reach. By car you are within 5 minutes on the A-10 ring road and by bike you are in the center in no time.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 70 p/m
Aanmeldingsdatum
10-09-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
215 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder