Vorige | Volgende

Tweede Weteringplantsoen 9 B 1017ZD Amsterdam, Den Texbuurt

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beautifully renovated maisonette with 2 bedrooms (approximately 100m) and a separate storage room. The apartment is located in the center of Amsterdam, close to the canals, the lively neighborhood "De Pijp" and the Leidseplein. From the apartment you have a view over a public park. The building has an elevator and the communal areas make a very well-kept impression.

Layout:
Through the central front door on street level, you reach the common stately hall with stairs to the ground floor where the elevator is located. The apartment is located on the second and third floor, both via the staircase and the elevator to be reached.

Layout second floor:
Entrance hall with stairs, guest toilet, storage cupboard underneath the stairs and access to the kitchen with appliances (fitted) and through the beautiful glass doors with steel, you enter the bright living room with gas fireplace. The indoor staircase brings you to the third floor:
Spacious landing with an access to the bathroom with a walk-in shower, washbasin and 2nd toilet, separate closet with washer and dryer, extra storage cupboards and access to 2 bedrooms.
Bedroom 1: This master bedroom is very spacious and is located at the front of the apartment and equipped with a nice built-in wardrobe. Bedroom 2: is located at the rear and is also equipped with a built-in wardrobe.

Particularities:
- High-quality renovated apartment;
- Rent 2.600, - euro per month; including water and service costs, excluding internet and cable;
- Rent is excluding 175, - upfront payment for gas and electricity
- Deposit 2 months rent;
- Unfurnished apartment;
- Very central location in the center of Amsterdam;
- No pets allowed;
- No partial lease.

Parking:
Paid parking or through the licensing system. At this moment there is a waiting list for this area. You can apply for one permit per address here. Source: www.amsterdam.nl/parkeren

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate. Applicable are the NVM conditions.

------------------------------------------------------------------------

Prachtig gerenoveerde maisonnette met 2 slaapkamers (circa 100 m) en een separate berging in het souterrain. De woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, op steenworp afstand van de grachten, de gezellige volksbuurt De Pijp en het Leidseplein. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over een plantsoen. Het pand beschikt over een eigen lift en de gemeenschappelijke ruimten maken een zeer verzorgde indruk.

Indeling:
Via de centrale voordeur op de gegane grond bereikt u de gemeenschappelijke statige hal met trapopgang naar de parterre, alwaar de lift zich bevindt. Zowel via het trappenhuis als met de lift, is het appartement gelegen op de tweede en derde verdieping, te bereiken.

Indeling 2e verdieping:
Entree, hal met trap, gastentoilet, bergkast onder de trap en toegang tot de eetkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en via de mooie glazen openslaande deuren voorzien van staal, komt u in de lichte woonkamer met gashaard. De inpandige trap brengt u op de 3e verdieping:
Ruime overloop met een toegang tot de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet, aparte ruimte met wasmachine en droger, inbouwkasten en toegang tot 2 slaapkamers.
Slaapkamer 1: Deze master bedroom is zeer ruim opgezet en is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een mooie inbouwkast. Slaapkamer 2: is gelegen aan de achterzijde en is tevens voorzien van een inbouwkast.

Bijzonderheden
- Hoogwaardig verbouwd appartement;
- Huurprijs 2.600,- euro per maand; inclusief service kosten en water, exclusief internet en kabel;
- Huurprijs is exclusief 175,- voorschot gas en elektra;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Gestoffeerd appartement;
- Zeer centrale ligging in het centrum van Amsterdam;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Geen huisdieren;
- Geen deelverhuur;
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na inzage inkomensgegevens van huurder.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Op het moment geldt een wachtlijst voor dit gebied. U kunt hier n vergunning per adres aanvragen. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
&euro,  , 175 p/m
Aanmeldingsdatum
26-12-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder