Vorige | Volgende

Uiterweg 127 WS5 1431AD Aalsmeer, Uiterweg

Vraagprijs € 159.000 

Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
123 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
1 m²

Omschrijving

Op jachthaven De Oude Werf, ongeveer halverwege de Uiterweg, ligt een groot aantal arken. De arken worden zowel permanent als recreatief bewoond, dat is afhankelijk van de vergunning. Wij bieden nu een ark te koop aan met een recreatieve vergunning.

De ark is gebouwd in 2005 en heeft een oppervlakte van 123 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping zijn de entree met toilet en een grote, lichte woonkamer met een open keuken (circa 40 m2). Aan de woonkamer grenst een balkon.

De onderverdieping is de slaapverdieping. In de zomer blijft het er relatief koel omdat deze woonlaag zich deels onder de waterlijn bevindt. Er zijn een technische ruimte met de plek voor de c.v.-ketel, rioolpomp en de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en een tweede toilet en er is een slaapkamer met een kastenwand. Het achterste deel is op dit moment in gebruik als logeer-/werk-/opslagruimte maar kan op allerlei manieren worden ingericht.

De ligplaats wordt verhuurd en bij verkoop is een afdracht van de koopsom verschuldigd aan de jachthaveneigenaar. Meer informatie hierover ontvangt u van ons tijdens een bezichtiging ter plaatse. De huurprijs bedraagt 310,- per maand. De koper behoeft goedkeuring van de jachthaveneigenaar alvorens de overdracht te kunnen laten plaatsvinden. Over de aankoop van een woonark is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aalsmeer is een gezellig dorp midden in de Randstad. Het unieke recreatiegebied de Westeinder Plassen is een verborgen parel, hoewel de naam 'Lake Amsterdam' steeds vaker valt. Met haar vele jachthavens en horecavoorzieningen rondom het water is Aalsmeer een prachtig gebied om te recreeren. En wat is er dan mooier om een eigen, luxe woning te bezitten midden in dit gebied! De ark mag 180 dagen per jaar bewoond worden waarvan maximaal 120 aansluitend en de jachthaveneigenaar staat verhuur ook toe. Dat maakt het nog een interessant beleggingsobject ook.

Het centrum van Amsterdam ligt op 20 autominuten. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. De openbaar vervoerverbindingen naar Aalsmeer zijn prima, maar er rijdt geen bus over de Uiterweg. De wandeling van de bushalte naar de ark zal ongeveer een minuut of 15 in beslag nemen. NS-stations op Schiphol en Hoofddorp, beide in 15 minuten met de bus bereikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Aalsmeer

Denk je aan Aalsmeer, dan denk je aan de bloemenveiling. De sierteelt is onlosmakelijk verbonden met de historie van Aalsmeer. Echte liefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan de Bloemenveiling Aalsmeer, waar je een goede indruk krijgt van de ware omvang van de bloemenindustrie in de Bollenstreek. De huidige bloemenveiling is ontstaan uit een fusie van twee kleinere veilingen en heeft Aalsmeer wereldwijd als bloemengemeente op de kaart gezet. De treffende kleuren van bloeiende tulpen zijn in de lente een typisch Nederlandse bezienswaardigheid.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder