Vorige | Volgende

Utrechtsestraat 128 II 1017VT Amsterdam, Utrechtsebuurt Zuid

Huurprijs € 1.400 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

-ENGLISH TRANSLATION BELOW--

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

Compleet gerenoveerd 1 slaapkamer appartement midden in het Centrum!

Indeling;
Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede etage, entree. Woonkamer gelegen aan de voorzijde. Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Moderne badkamer v.v. inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Omgeving;
In de bruisende Utrechtsestraat nabij het geliefde Rembrandtplein en de Vijzelstraat vindt u dit fijne appartement. De buurt beschikt over alle benodigde faciliteiten zoals een groot aanbod aan leuke kroegjes en restaurantjes. Tevens is er een mooi aanbod aan diverse winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tram en bushaltes liggen op steenworp afstand. Kortom, een ideale locatie!

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/internet en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+ 1%

Details:
- Rental price 1.400 excl per month
- 35 m2, not measured according NEN 2580
- Available directly, for a minimum of 12 months ( lease A)
- 1 bedroom
- Wooden floors
- High-quality finished
- Brand new
- 2 months deposit
- Top location
- Parking available via municipality (check waiting list)
- Modern
- Pet friendly

**This Property is listed by JLG Real Estate a MVA Certified Expat Broker**

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

**ALSO POSSIBLE TO VISIT ONLINE VIA FACETIME OR JOIN OUR INSTAGRAM LIVE STREAM**

Completely renovated 1-bedroom apartment in the heart of the City Centre!

Lay out;
Common entrance, stairs to the second floor, entrance. Living room located at the front. Modern kitchen with built-in appliances; combi oven/ microwave, fridge with freezer compartment, dishwasher, 4-burner gas hob with luxurious hood. The bedroom is located at the rear. Modern bathroom with walk-in shower, toilet, washbasin and design radiator.

Surroundings:
You will find this fine apartment in the bustling Utrechtsestraat near the popular Rembrandtplein and Vijzelstraat. The neighbourhood has all the necessary facilities such as a large selection of nice pubs and restaurants. There is also a nice selection of shops where you can go for the daily groceries. Tram and bus stops are just footsteps away. In short, an ideal location!

Rent is excl. g/w/e, tv/internet and local taxes. Indexation: yearly CPI+ 1 %

Details:
- Rental price 1.400 excl per month
- 35 m2, not measured according NEN 2580
- Available directly, for a minimum of 12 months ( lease A)
- 1 bedroom
- Wooden floors
- High-quality finished
- Brand new
- 2 months deposit
- Top location
- Parking available via municipality (check waiting list)
- Modern
- Pet friendly

**This Property is listed by JLG Real Estate a MVA Certified Expat Broker**

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-16
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
35 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder