Vorige | Volgende

Van Adrichemstraat 169 2614BM Delft

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Op de 6e woonlaag gelegen goed onderhouden voormalig driekamer appartement met balkon en berging in de onderbouw. Vanuit het appartement heeft u een fraai uitzicht over Delft. Alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig, oa. winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling: entree met brievenbussen en bellentableau, afgesloten hal met liften en trappenhuis. Lift naar de 6e woonlaag, galerij naar het appartement.

Appartement: hal met meterkast, keurige keuken aan de voorzijde gelegen (ca. 1.74m x 3.07m), ruime, betegelde badkamer (ca. 1.74m x 1.63m) met douchecabine, wastafel en toilet. Ruime slaapkamer (ca. 3.93m x 2.64m), doorgebroken woon-eetkamer (ca. 4.88m x 3.67m en ca. 1.74m x 3.07m) voorzien van een laminaatvloer en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Eigen grond, bouwjaar 1965;
- Gerenoveerd (inclusief elektra);
- Verwarming via blokverwarming;
- Elektrische boiler (65 ltr) eigendom
- Geheel voorzien van dubbele beglazing (voordeur met extra folie);
- Actieve VvE, bijdrage ca. 152,- per maand excl. voorschot stookkosten van ca. 60,-
- Keurige woning;
- Gezien de leeftijd van de woning nemen wij preventief ouderdoms- & materiaal- in de NVM-koopakte op;
- Keuze notaris voor koper mits binnen straal van 15 km van woonplaats verkoper.

Huis kopen? Neem uw eigen NVM aankoop makelaar mee!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder