Vorige | Volgende

Van Boetzelaerstraat 17 I 1051CS Amsterdam

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Heerlijk 2-kamer appartement gelegen op EIGEN GROND in de sfeervolle Staatsliedenbuurt. Het pand heeft een mooie uitstraling en het appartement is gelegen op de 1e verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Vanuit de keuken is het zonnige balkon op het zuidoosten bereikbaar. Dankzij de ruime afstand en de groene tuin op de begane grond een heerlijke plek om even te relaxen. De slaapkamer ligt aan de achterzijde en de badkamer voorziet in een douchehoek en wastafelmeubel. Er is een separaat toilet en een ruimte voor wasmachine, droger en CV-installatie. In de omgeving zijn volop hippe restaurants en terrassen aanwezig voor de gezellig reuring, en wil je heerlijk rustig een boek lezen dan kan dat op het balkon aan de achterzijde! Het openbaar vervoer bevindt zich aan het einde van de straat, dus de bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Het appartement is keurig afgewerkt en kan zonder grote aanpassingen direct worden bewoond. Ideaal toch? Interesse? Bel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

LIGGING / BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in een rustige straat met in de directe omgeving diverse winkels en supermarkten, het Westerpark, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. Gezellige horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand, waaronder café Nassau, Rooster en Bella Storia, de lekkerste Italiaan van Amsterdam, maar ook de Westerstraat met tal van leuke winkels en op zaterdag is hier een biologische markt. Op het Westergasterrein is o.a. een bioscoop, de Bakkerswinkel, Bierbrouwerij Troost en in de zomer zijn er volop leuke festivals en marktjes. Ook voor ontspanning biedt het mooie Westerpark veel mogelijkheden door het vele groen en diverse wandelpaden. Door de gunstige centrale ligging en de vele mogelijkheden en gezelligheid is dit een erg populaire buurt!

Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Centraal is op circa 10 minuten fietsafstand van het appartement gelegen en het is ongeveer 10 minuten lopen naar de gezellige Jordaan en een paar minuten naar het Westerpark. Op de Van Limburg Stirumstraat en Van Hallstraat zijn meerdere tram- en bushalten richting onder andere Amsterdam Centraal en het Leidseplein. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De kleinschalige vereniging van eigenaren (5 leden) wordt in eigen beheer beheerd door de eigenaren. De in de toekomst benodigde werkzaamheden worden besproken, er is een reservefonds aanwezig en de opstalverzekering wordt gezamenlijk betaald. Het complex is in 1978 gesplitst in appartementsrechten, dit appartementsrecht maakt het 1/5e gedeelte uit in de gemeenschap, de servicekosten bedragen € 80,- per maand

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op eigen grond.

INDICATIEVE AFMETINGEN
• Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 41 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 4 m².
• Bruto inhoud woning: ca. 140 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1905
• Fijn 2-kamer appartement met zonnig balkon
• Nette keuken en badkamer
• Complex met een fraaie uitstraling en vernieuwde kozijnen
• Woonkamer aan de voorzijde, keuken aan de achterzijde
• Balkon op het zonnige zuidoosten met lekkere privacy
• CV-installatie Intergas 2010
• Energielabel: C
• Parkeren is mogelijk op basis van betaald parkeren. Voor de mogelijkheden, wachttijden en kosten van een parkeervergunning kunt u kijken op de website van de gemeente
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam
• Er is pas een overeenkomst indien zowel de particuliere koper en verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend

Oplevering: in overleg.

Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder