Vorige | Volgende

Van Breestraat 139 hs 1071ZL Amsterdam

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
140 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

We offer this lovely family home located in one of the most beautiful streets of the Museum Quarter (Oud-Zuid). The house is easily accessible both by car and public transport (various tram and bus stops on Van Baerlestraat, De Lairessestraat and Museumplein). In the immediate vicinity you will find a wide variety of luxury shops, nice lunch rooms and cosy restaurants. For daily shopping you can visit the Museumplein or the nearby shopping area of the Cornelis Schuytstraat. For daily relaxation you can visit the Vondelpark which is only a short walk away.

Lay out:
Private entrance. Cloakroom and guest toilet. The living room has a parquet floor and high ceilings. There is a gas fire place. The original sliding doors give the opportunity to close of living and dining room. The open plan dining kitchen at the back has open doors to the garden which is facing south. Then kitchen is fully equipped. Downstairs is a play area or office space.

On the first floor there are 2 large bedrooms and a single bedroom. The bathroom has a bath and shower and a separate toilet.

A real family home on a perfect location!

Features;

- unfurnished

- 3/4 bedrooms

- Deep south facing garden

- Super location

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.

Published measurements are not NEN measured
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
140 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder