Vorige | Volgende

Van der Palmkade 215 1051RL Amsterdam

Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

We hebben een superlicht, luxe en uitstekend ingedeeld appartement van circa 125m2 aan het water in de verkoop gekregen. Het appartement heeft twee zeer ruime slaapkamers, 2 badkamers, een luxe design keuken en een heerlijk loftachtige zitkamer. Het 3 kamer appartement ligt op eigen grond, is gelijkvloers en heeft een lift, daarnaast een fijn balkon aan de waterkant.
De Staatsliedenbuurt (Westerpark) heeft de afgelopen jaren door de komst van het project de Hallen en aan de andere zijde de Houthavens een enorme boost gekregen. Cafés, restaurants en hippe koffiebarretjes kom je hier op elke hoek van de straat tegen. Ook de Jordaan ligt op loopafstand met haar (biologische) markten en de ouderwetse bruine kroegen.
Het moderne nieuwbouwcomplex met zijn fraaie architectuur heeft een vrij en weids uitzicht over het water van de kostverlorenvaart. Het complex heeft veel voordelen: geluidsarm, energiezuinig, lift en heeft een luxe uitstraling met grote open ruimtes, hoge design binnendeuren, mooie materialen, 2 badkamers, Bulthaup keuken, houten vloer en een walk in closet. In de onderbouw is er ook nog eens een ruime berging aanwezig.
Mede door een optimale indeling met de living en balkon aan de waterkant, het mooie licht, het ruimtelijk gevoel en lift, is het appartement in alle opzichten een "must see".
Indeling: tweede verdieping: entree, zeer ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Luxe Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur zoals : koel-/vriescombinatie, afwasmachine, 5-pits gaskookplaat, spoelbak en combi oven/magnetron. Ruime en lichte woonkamer drie ramen breed uitkijkende over de Kostverlorenvaart. Ruim overdekt balkon. Grote master slaapkamer met luxe badkamer en suite voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Tweede, eveneens ruime, slaapkamer met eigen badkamer en suite voorzien van wastafel en douche. Tot slot nog een heerlijke walk in closet, een aparte ruimte met de wasmachine aansluiting en Cv-ketel, separaat toilet en de berging in de onderbouw.

Kortom, een ideaal ingedeeld en fraai afgewerkt appartement op een fantastische locatie en geschikt voor een zeer brede doelgroep. Meer dan geliefde plek in de stad, ook wat betreft bereikbaarheid, parkeren en de tram. Veel leef comfort in en rondom de straat en buurt, water voor de deur en een autovrij plein dus veilig voor kinderen om te spelen.
Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Loftachtig uitstraling door open verbindingen en hoge deuren.
* Ideale indeling
* Gemak en comfort van nieuwbouw in hartje Amsterdam, op een hele fijne woonplek
* Ruim overdekt balkon waardoor het ook in de avond nog lang heerlijk zitten is
* Fantastische ligging aan het water
* Gezonde en professioneel beheerde VVE
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
125 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder