Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Van Hallstraat 613 1051HE Amsterdam, Buyskade e.o.

Huurprijs op aanvraag

Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
136 m²

Omschrijving

Ter overname aangeboden deze goedlopende vestiging van Bagels & Beans gelegen aan een drukke doorgaande straat in Amsterdam-West. Deze vestiging met een oppervlakte van ca. 136 m˛ aan de hoofdverkeersader ligt in de hippe Staatsliedenbuurt/Westerpark op de rand van de Jordaan. In dit complex zijn tevens een openbare bibliotheek, een fitnesscentrum en een school gevestigd. Op loopafstand zijn diverse winkels, supermarkten, horecagelegenheden, de gezellige Jordaan, het Marnixbad en het cultuurpark Westergasfabriek met diverse recreatiemogelijkheden. De locatie is goed bereikbaar met bus en tram. Het object ligt vlakbij de ringweg A10 en is gunstig gelegen t.o.v. Schiphol.

Bagels & Beans verkoopt de lekkerste koffie en thee, allerlei dranken, hartige hapjes, salades en natuurlijk bagels. Deze vestiging kenmerkt zich door veel vaste klanten en toeristen. Aan de overkant van de straat is Woonstichting De Key bezig met een plan voor 178 studentenwoningen. Studenten zijn liefhebbers van lekkere koffie en heerlijke bagels…

Alle informatie over het concept Bagels & Beans zijn te vinden op bagelpower.nl
Voor afspraken voor bezichtigingen en nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoon 020-6202022 of email makelaar@isaak.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder