Vorige | Volgende

Van Hilligaertstraat 158 1072PL Amsterdam, Cornelis Troostbuurt

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Sfeervol, licht en praktisch ingedeeld 3/4-kamer hoekappartement van ca 83 m² met vrij uitzicht. Rustig gelegen in een bruisende buurt! Dit leuke en moderne appartement heeft 2 uitstekende slaapkamers, een ruime woonkamer met veel ramen, balkon op het zuidoosten en 2 badkamers!

*** English translation below ***

Spullen verhuizen en je kan hier direct genieten van een heerlijke appartement. Kom je langs! Welkom thuis!

Locatie:
De Van Hilligaertstraat is een levendige straat gelegen in de bruisende buurt De Pijp. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Cornelis Troostplein (AH), de Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat, Ceintuurbaan of op de beroemde Albert Cuypmarkt. Deze zijn allen op loopafstand gelegen. Ook voor recreatievoorzieningen hoef je niet ver van huis, het Beatrixpark en het Sarphatipark zijn tevens op korte afstand gelegen, evenals diverse sportscholen, gezellige restaurants en populaire koffietentjes en cafés.

De bereikbaarheid van het appartement is zeer goed te noemen. Diverse openbaar vervoer verbindingen (tram, bus en metro) zoals bijvoorbeeld de nieuwe Noord/Zuid-lijn halte Ferdinand Bolstraat is op loopafstand gelegen. Uitvalswegen, zoals de A2, A4, A10, maar ook het centrum van Amsterdam zijn op korte afstand te bereiken. Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. De wachttijd voor een parkeervergunning bedraagt circa 3 maanden.

Indeling:
Ruim/brede trappenhuis met ruimte voor een kinderwagen in de hal. 3e verdieping; entree. Ruime hal met toegang naar de 1e slaapkamer en de 1e badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer is licht, fris en ruimbemeten. De gezellige woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en geeft toegang tot het zonnige balkon op het Zuidoosten. De gezellige eethoek heeft een leuke plek in de woonkamer! Hier kan je uren lang gezellig zitten met elkaar!

2e etage.
Via de trap bereik je de 2e etage. Hier tref je gelijk de moderne en deels open badkamer open. Je eigen privé badkamer. Met ligbad, wastafel en separaat toilet. Aangrenzend tref je de slaapkamer aan.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 83 m2
- Servicekosten 163,29 euro
- Erfpacht afgekocht t/m juni 2054
- Heerlijk balkon gelegen op het Zuidoosten
- 2 badkamers
- 2 slaapkamers
- 1e en 2e verdieping;
- Door de hoekligging van de woning heb prettig vrij zicht in de straat
- Rustig gelegen in een bruisende buurt
- Diverse parken in de buurt, winkels en de halte van de Noord/Zuidlijn
- Korte wachttijd (ca. 3 maanden) voor het verkrijgen van een parkeervergunning
- Goed geïsoleerd dankzij o.a. dubbel glas
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Attractive, light and practical 3/4-room corner apartment of approximately 83 m² with unobstructed views. Quietly located in a bustling neighborhood! This nice and modern apartment has 2 excellent bedrooms, a spacious living room with many windows, balcony on the southeast and 2 bathrooms!

Move things and you can immediately enjoy a wonderful apartment here. Are you coming over! Welcome home!

Location:
The Van Hilligaertstraat is a lively street located in the bustling De Pijp neighborhood. For your daily shopping you can go to the Cornelis Troostplein (AH), the Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat, Ceintuurbaan or the famous Albert Cuyp market. These are all located within walking distance. For recreational facilities you do not have to go far from home, the Beatrixpark and the Sarphatipark are also a short distance, as well as various gyms, cozy restaurants and popular coffee shops and cafes.

The accessibility of the apartment is very good. Various public transport connections (tram, bus and metro) such as the new North / South line stop Ferdinand Bolstraat is within walking distance. Roads, such as the A2, A4, A10, but also the center of Amsterdam are a short distance away. There is ample parking on the public road for a fee. The waiting time for a parking permit is approximately 3 months.

Layout:
Spacious / wide staircase with space for a pram in the hall. 3th floor; entrance. Spacious hall with access to the 1st bedroom and the 1st bathroom, which is equipped with a walk-in shower, toilet and sink. The living room is light, airy and spacious. The cozy kitchen is equipped with all conceivable built-in appliances and gives access to the sunny balcony on the Southeast. The cozy dining area has a nice place in the living room! Here you can sit together for hours on end!

2nd floor.
You reach the 2nd floor via the stairs. Here you will immediately find the modern and partially open bathroom. Your own private bathroom. With bath, sink and separate toilet. You will find the bedroom adjacent.

Particularities:
- Living area approx 83 m2
- Service costs 163.29 euros
???????- Annual lease payments surrendered until June 2054
- Lovely balcony located on the Southeast
- 2 bathrooms
- 2 bedrooms
- 1st and 2nd floor;
- Because of the corner location of the house, you have a pleasant unobstructed view of the street
- Quietly located in a bustling neighborhood
- Various parks in the area, shops and the stop of the North / South line
- Short waiting time (approx. 3 months) to obtain a parking permit
- Well insulated thanks to, among other things, double glazing
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and / or your broker to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder