Vorige | Volgende

Van Nijenrodeweg 760 1082JH Amsterdam

Vraagprijs € 250.000 

Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
34 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Op een top locatie nabij de Zuid-As en direct naast het Gijsbrecht van Aemstelpark treft u dit goed ingedeelde, tweekamer appartement van 34m˛. De woning beschikt over een woon- eetkamer, een ruime slaapkamer, een balkon op het zuiden en een eigen berging op de bel etage. De woning kan naar eigen smaak geheel gemoderniseerd worden. Trein- Tram- en metrostations bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Vanuit de gemeenschappelijke entree op de begane grond bereik je het appartement op de 1e verdieping. Entree tot het appartement in woonkamer, met toegang tot alle vertrekken. Ruime woon- eetkamer, open keuken en toegang tot het balkon op het zuiden. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de badkamer met douche, & toilet. De woning beschikt over een eigen berging.

Locatie:
Het appartement is gelegen ten zuiden van de Zuid-as, direct aan het Gijsbrecht van Aemstel park en op loopafstand van Gelderlandplein, Station Zuid WTC, De Vrije Universiteit en de kantoren van de Zuidas. Vanaf het appartement rijdt u zo de A10 op. Voor gebruik van het Openbaar Vervoer zijn de metro’s, bussen en sneltram binnen een paar minuten te bereiken.

In de nabijheid vindt u het winkelcentrum Groot Gelderlandplein met alle benodigde winkels. Verder zijn er verschillende leuke horeca en restaurants o.a. op de nabij gelegen Zuidas. Ook het Amsterdamse Bos en het Amstelpark zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Efficiënt ingedeeld;
- Woonoppervlakte: 34 m˛;
- Bouwjaar: 1964;
- Balkon op het zuiden;
- Servicekosten € 117,- per maand, dit is inclusief voorschot stookkosten;
- Professionele en zeer actieve VvE;
- Lage vaste erfpachtcanon van € 39,- per jaar t/m 2036; overstappen naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk onder gunstige condities.
- Oplevering in overleg;
- Externe berging onderin het gebouw;

Disclaimer NEN 2580
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de branche brede meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf.

Koper vrijwaart de medewerkers van Brummel en Beuk Makelaars en Taxateurs B.V. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform de branche brede meetinstructie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
34 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder