Vorige | Volgende

Vincent van Goghstraat 176 1072DA Amsterdam

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Te koop, in een van de gewildste buurt van Amsterdam “De Pijp” ligt deze zeer goed onderhouden uitgebouwde en gemoderniseerde begane grond woning met tuin!

**English translation below**

De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en heeft veel lichtinval door de grote ramen in de schuifpui en het dakraam. Verder heeft de woning een luxe keuken en badkamer, 2 slaapkamers en een tuinberging.

Het monumentale complex ligt op een gewilde locatie in de populaire en bruisende wijk "de Pijp" in stadsdeel Zuid, op loopafstand van o.a. de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, Sarphatipark, Museumplein, de Rai, Beethovenstraat, de halte van de Noord/Zuidlijn en slechts enkele minuten van de Zuidas.

INDELING
Hal, entree met meterkast, toilet met fonteintje, ruime, lichte woonkamer aan de achterzijde met toegang naar de tuin, opmaat gemaakte keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en combi-oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasmachine, badkamer met douche, wastafel, vloerverwarming en mechanische ventilatie, 2 slaapkamers aan de voorzijde,

TUIN
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden, en grenst aan de binnentuin van het complex. Er is tevens een houtenberging voorzien van elektra.

AFWERKING
- De woning beschikt over een mooie brede eikenhouten vloerdelen;
- Glad stucwerk wanden en plafonds;
- Zeer nette woning;

OMGEVING
Dit fraaie complex, tevens gemeentelijk monument, ligt in een rustige straat in de gewilde buurt "de Pijp" in stadsdeel Zuid. Zodra u de deur uitloopt vindt u alles wat u nodig heeft: voor al uw (dagelijkse) boodschappen kunt u o.a. terecht op het Cornelis Troostplein, de Albert Cuypmarkt, de Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan en in de vele kleine karakteristieke winkelstraatjes. Ook winkelstraten als de Maasstraat en de chique Beethovenstraat liggen op loopafstand. De bruisende Pijp staat bekend om het groot aantal buurtwinkels, speciaalzaakjes en tal van goede restaurants, gezellige (eet)cafés en bekende hotspots. De woning ligt zeer centraal, binnen enkele (fiets)minuten bent u o.a. in hartje centrum, op het Museumplein, de Zuidas en in het Vondelpark.

BEREIKBAARHEID
De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt in de nabijheid van o.a. station Zuid, station Rai en haltes van de Noord/Zuidlijn. U kunt uw auto voor de deur parkeren en met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren. De administratie en het beheer van de VvE zijn uitbesteed aan VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 126,-- per maand (incl. opstalverzekering en reservering groot onderhoud). De VvE beschikt over een actueel meerjaren-onderhoudsplan.

KENMERKEN
- Bouwjaar 1923;
- Woonoppervlakte 69 m² (NEN-meetrapport aanwezig);
- Actieve en professioneel beheerde VvE;
- Servicekosten € 126,-- per maand;
- Gelegen op een rustige locatie in de Pijp;
- Moderne keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur;
- Badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Lichte woonkamer door schuifpui en daklicht;
- 2 Slaapkamers;
- Tuin op het zuiden;
- Berging in de tuin voorzien van elektra;
- HR-combiketel, merk Intergas, bouwjaar 2015.
- Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer;

BIJZONDERHEDEN
- Gesplitst in 2004;
- Volledig gerenoveerd in 2015;
- Afgekochte erfpacht t/m 15-06-2054;
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gedaan;
- Voorbehoud gunning door eigenaren;
- Oplevering in overleg;
- Koopakte conform ring-model Amsterdam;
- Notariskeuze te Amsterdam;

KORTOM
Een fantastische woning op een goede en rustige locatie in Amsterdam, dus wacht niet te lang voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging! En vergeet natuurlijk niet om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen.


*Translation**

For sale, in one of the most popular neighbourhoods of Amsterdam "De Pijp" is this very well maintained extended and modernised ground floor flat with garden!

In the back of the house, there has been a full-width extension, which offers lots of light through the
large floor to ceiling sliding glass door and skylight. Furthermore, the house has a luxury kitchen and bathroom, 2 bedrooms and a garden shed.

The monumental complex is situated in a wanted location in the popular and lively district "de Pijp" in the South of Amsterdam, within walking distance of the Albert Cuyp market, Ferdinand Bolstraat, Sarphatipark, Museumplein, the Rai, Beethovenstraat, the stop of the North/South line and only a few minutes from the Zuidas.

SET UP
Hall, entrance with meter cupboard, toilet with hand basin, spacious, bright living room at the back with access to the garden, custom built kitchen with 5-burner gas hob, extractor, oven oven with separate microwave above it, fridge, freezer and dishwasher, bathroom with shower, sink, floor heating and mechanical ventilation, 2 bedrooms at the front,

GARDEN
The backyard is located on the south, and adjacent to the courtyard of the complex. There is also a wooden shed with electricity.

FINISHING
- The house has a beautiful wide oak flooring;
- Smooth stucco walls and ceilings;
- Very neat house;

ENVIRONMENT
This beautiful complex, also a municipal monument, is located in a quiet street in the popular neighbourhood "de Pijp" in the south of the city. As soon as you walk out the door you will find everything you need: for all your (daily) shopping you can go to the Cornelis Troostplein, the Albert Cuyp market, the Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan and in the many small characteristic shopping streets. Shopping streets such as Maasstraat and the chic Beethovenstraat are also within walking distance. The vibrant Pijp area is known for its large number of local shops, specialty shops and numerous fine restaurants, cozy (food) pubs and famous hotspots. The house is very central, within a few (cycling) minutes you are in the heart of the city centre, at the Museumplein, the Zuidas and in the Vondelpark.

ACCESSIBILITY
The property is easily accessible by public transport and is located in the vicinity of train station Zuid, Rai station and stops of the North/South line. You can park your car in front of the door and by car you have a fast connection to the A10 ring road.

ASSOCIATION OF OWNERS
It concerns an active Owners' Association. The administration and management of the association has been outsourced to VvE Beheer Amsterdam. The service costs are € 126, - per month (including building insurance and reservation for major maintenance). The VvE has an up-to-date multi-year maintenance plan.

FEATURES
- Built in 1923;
- Living area 69 m² (NEN measurement report available);
- Active and professionally managed Homeowner's Association;
- Service costs € 126, - per month;
- Located in a quiet location in “The Pijp”;
- Modern kitchen with all necessary appliances;
- Bathroom with shower, sink and floor heating;
- Fully double glazed;
- Bright living room by sliding doors and skylight;
- 2 Bedrooms;
- Garden facing south;
- Shed in the garden with electricity;
- HR-combi boiler, brand Intergas, built in 2015.
- Well accessible by car and public transport;

PARTICULARS
- Split in 2004;
- Completely renovated in 2015;
- Ground lease purchased up to 15-06-2054;
- Switch to perpetual leasehold is done;
- Subject to approval by the owners;
- Delivery in consultation;
- Purchase document according to ring-model Amsterdam;
- Notary in Amsterdam;

SHORTLY
A fantastic house on a good and quiet location in Amsterdam, so do not wait too long to make an appointment for a viewing! And don't forget to bring your own purchase agent.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder