Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Vluchtladderstraat 24 0 ong 1019VS Amsterdam, Bedrijvengebied Cruquiusweg

Huurprijs € 1.300 per maand

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* De inschrijving voor de eerste 49 appartementen is gesloten, fase 2 en 3 komen volgend jaar in de verhuur *

De appartementen zijn verdeeld over de gebouwen A en B en variëren in oppervlakte tussen de 54 en 102 m2! De huurprijzen liggen tussen de €995,- en €1650,- excl. per maand. Voor de Friends appartementen is de prijs vanaf €600,- per persoon. Een aantal appartementen hebben een parkeerplaats toegewezen gekregen in de onderliggende parkeergarage. Voor deze geldt een verplichte afname en hier zullen extra kosten aan verbonden zijn.

De 49 appartementen zijn verdeeld over vier woningtypes, met allemaal hun eigen kenmerken. Zo zijn er 25 Friends appartementen, ideaal om samen met jouw vriend(in) te huren. 11 tweekamerappartementen, 7 driekamerappartementen en 6 riante vierkamerappartementen. Van de appartementen zijn er een aantal gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam. Je kunt hiervoor alleen in aanmerking komen als je via jouw werkgever bij de gemeente Amsterdam bent aangemeld.


Verhuur procedure

Inschrijven is mogelijk via jouw account op de projectwebsite van huren op Cruquiuswerf.

In de online omgeving vind je vanaf de start verhuur alle benodigde informatie, zoals de plattegronden van de verschillende appartementen, concept huurovereenkomsten, informatie rondom de parkeerplaatsen, huurprijzen en de toetsingscriteria. Zo krijg je bijvoorbeeld voorrang als je een sociale huurwoning in Amsterdam achterlaat.


Eefje Voogd Makelaardij & Van de Steege Makelaars

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 72 p/m
Aanmeldingsdatum
30-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder