Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Vrolikstraat 242 Huis 1092TW Amsterdam, Oosterparkbuurt Zuidoost

Vraagprijs € 459.000 

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Stoer loftappartement van 57 m˛ met open indeling, hoog plafond, luxe woonkeuken en luxe sanitair en ruime, fraai aangelegde, zonnige tuin met een terras aan de living. De woning is gelegen op eigen grond op een fantastische locatie in Amsterdam Oost met alles wat de stad zo leuk maakt binnen handbereik.

English summary
Spacious loft apartment with a sunny garden, luxurious kitchen with built-in appliances and luxurious bathroom. Central in Amsterdam East close to the shops. More information at the end of the Dutch text.

De omgeving
De woning is gesitueerd op een leuke centrale plek in Amsterdam Oost. Je kunt hier je auto altijd makkelijk parkeren voor de deur met een parkeervergunning. Het is fantastisch wonen op deze rustige locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. Diverse restaurants, cafés en winkels waar mensen uit alle delen van Amsterdam naartoe komen zoals de gezellige Dappermarkt, het fraaie Oosterpark, Populaire horeca en uitgaansgelegenheden, zoals Loetje Oost, Bar Bukowski, Bar Louie Louie, Smokin’ Barrels, Rotisserie East en Hesp liggen op loopafstand. Voor recreatie kun je terecht in het Oosterpark en Park Frankendael.

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend, binnen een paar minuten bent u op de Ring A-10. Amsterdam Centraal Station is net als het Muiderpoortstation vlakbij.

De dagelijkse boodschappen doet u in het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, op de Dappermarkt, de Linnaeusstraat of de Eerste Oosterparkstraat.

Indeling
Begane grond: Eigen entree, voorportaal, op de begane grond direct toegang tot de slaapkamer met een op maat gemaakte kledingkast en bureau, ruime berging onder de trap. De half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, is gelegen tussen de slaapkamer en de living. Aangrenzend aan de keuken ligt de moderne badkamer welke beschikt over een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet.
Aan de tuinzijde van het appartement ligt de ruime living met toegang tot de heerlijke tuin met een terras aan de living. De living is ruim en biedt ruimte voor een grote eettafel en beschikt over een fraaie schouw, de heel woning heeft een stoere houten vloer en prachtige ornamentenplafonds.

De kers op de taart! Wonen midden in alles wat de stad leuk maakt en toch een fantastisch buiten! U heeft de beschikking over een ruime zonnige achtertuin met een terras aan de living. Het overdekte terras is een heerlijke plek, hier kun je in het voor-/ en het najaar goed vertoeven.

Bijzonderheden:
- Prachtig aangelegde tuin;
- Woonoppervlakte circa 57 m˛ (conform NEN2580);
- Actieve Vereniging van Eigenaren, de servicekosten bedragen € 100,- per maand;
- Eigen grond;
- Zonnige tuin;
- Hoge plafonds;
- Luxe keuken;
- Luxe sanitair;
- Fantastische locatie;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English layout
Ground floor: Private entrance, vestibule, on the ground floor direct access to the bedroom with a custom wardrobe and desk, storage under the stairs. The semi-open kitchen, with various built-in appliances, is located between the bedroom and the living room. Adjoining the kitchen is the modern bathroom which has a bath, a walk-in shower, a double sink and a toilet.
On the garden side of the apartment is the spacious living room with access to the lovely garden with a terrace connected to the living room. The living room is spacious and offers space for a large dining table, the whole house has a sturdy wooden floor and beautiful ornamental ceilings.

The icing on the cake! Living in the middle of everything that makes the city fun and yet a fantastic outside! You have access to a spacious sunny backyard with a terrace at the living room. The terrace is lovely, here you can relax in the spring and autumn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 100 p/m
Aanmeldingsdatum
06-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
57 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oosterparkbuurt

De Oosterparkbuurt maakt deel uit van de 19e-eeuwse gordel en heeft een belangrijke groenvoorziening: het Oosterpark. Het ruimtelijke patroon met lange van oost naar west lopende straten is onderbroken door pleinen die aantrekkelijk zijn ingericht. Langs de Wibautstraat staan grote gebouwen voor kantoren en voor voortgezet en hoger onderwijs. De laatste jaren hebben ook veel nieuwe horecavoorzieningen hier hun intrek genomen, zoals het Volkshotel in het voormalige Volkskrantgebouw en The Student Hotel aan de overkant. Verder is het OLVG-ziekenhuis en het Koninklijk Instituut voor de Tropen nog altijd sterk beeldbepalend.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder