Vorige | Volgende

Waldeck Pyrmontkade 680 . 2518KH Den Haag, Zeeheldenkwartier

Huurprijs € 1.400 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Lovely 2 room apartment on the ground floor with large backyard on the Waldeck Pyrmontkade, right around the corner from the pleasant Prins Hendrikstraat with its shops, restaurants and lunchrooms.

Layout:
Entrance hall, spacious L-shaped living room, open kitchen with built-in appliances, access to the backyard. The modern bathroom, accessible from the hallway, has underfloor heating, walk-in shower and sink. Furthermore, this apartment has a separate toilet and a hall closet with washing machine connection.

Details:
- Available immediately;
- Rent is exclusive of costs for g / w / e / tv & i;
- Virtual viewings are possible via Whatsapp and Facetime;
- An affordable housing permit is applicable

Housing permit:
The municipality has set a maximum annual income limit of € 60.036,- in the case of a one-person household and € 70.036,- for households consisting of two or more persons.

We do not charge commission to the tenant!

***********************************************************************************************

Leuke 2 kamer parterre met grote achtertuin aan de Waldeck Pyrmontkade, direct om de hoek van de gezellige Prins Hendrikstraat met haar winkels, restaurants en lunchrooms.

Indeling:
Entree, hal, de ruime L-vormige woonkamer met open keuken met inbouw apparatuur, geeft toegang tot de achtertuin.
De moderne badkamer, toegankelijk vanuit de gang, is voorzien van vloerverwarming, inloop douche en wastafel. Verder heeft dit appartement een separaat toilet en een gangkast met wasmachine aansluiting.

Details:
- Per direct beschikbaar;
- Huurprijs is exclusief kosten voor g/w/e/tv&i;
- Voor dit appartement dient een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd;
- Virtuele bezichtigingen zijn mogelijk via Whatsapp en Facetime;

Huisvestingsvergunning:
Een huisvestingsvergunning is van toepassing. De gemeente heeft het jaarinkomen voor deze woning vastgesteld op maximaal € 60.036,- bij een éénpersoonshuishouden en € 70.036,- bij een meerpersoonshuishouden.

Wij rekenen geen courtage aan huurders!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder