Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ward Bingleystraat 15 III 1065TJ Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

TOP WONING!

Licht appartement (56 m2) gelegen op de derde verdieping, tevens bovenste woonlaag, met aan de achterzijde een heerlijk zonnig balkon en vrij uitzicht over de binnentuin. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en heeft 2 riante slaapkamers, 2 bergingen en 2 balkons.

Omgeving;
De woning ligt net aan de buitenkant van de ringweg A-10, in Nieuw West. Dat betekent dat je met de fiets binnen 10 minuten in de Amsterdamse binnenstad bent, het Vondelpark bereik je binnen 7 minuten met de fiets.

Voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet echt ver de deur uit, het Sierplein ligt op enkele minuutjes lopen, net zoals station Lelylaan (4 minuten lopen) met een snelle verbinding naar Schiphol.

Wat de buurt aantrekkelijk maakt is dat het is gelegen in een stadsvernieuwingsgebied en dat maakt de woning nog meer gewild. Zo is ‘Little Manhattan Amsterdam’ inmiddels gerealiseerd, gericht op Young Professionals. Podium Lelylaan behoort ook tot het ‘up and coming’ ontwikkelingsgebied. In de nabije toekomst biedt Podium Lelylaan plek aan ongeveer 600 woningen (markthuur- en koopwoningen) en circa 10.000 m2 bedrijvigheid, detailhandel, horeca en (culturele) voorzieningen. De nieuwe woonbuurt richt zich op een brede doelgroep: mensen die willen wonen in een goed bereikbare, stedelijke omgeving met voorzieningen om de hoek.

INDELING
3e woonlaag: entree, royale hal, woonkamer met zijkamer gelegen aan de achterzijde met beide toegang tot een balkon op het zuiden, dicht keuken met toegang tot het tweede balkon gelegen op het noorden, tweede slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer met een douche, de wasmachine aansluiting, een wastafel en het toilet.

Er is een aparte berging op de zolderverdieping en één op de begane grond.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar circa 1955;
- De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 30 november 2054;
- Gezonde en profesioneel beheerde VVE;
- Servicekosten bedragen circa € 155,58 per maand;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Verkoper heeft het object nooit feitelijk bewoond;
- Oplevering in overleg.


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder