Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Weerenweg 10 1161AH Zwanenburg, Zwanenburg Dijk

Huurprijs € 120 per m2/jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Weeren te Zwanenburg gelegen bedrijfs-/kantoorpand van circa 818 m met parkeergarage beschikbaar

OBJECT
Aan de Weerenweg 10 komt 818 m kantoorruimte-/ showroom beschikbaar. De ruimte is onder andere voorzien van een eigen inbouwpakket. Naar eigen behoefte is deze te wijzigen en te schakelen. Op de begane grond bevind zich de hal met marmeren vloer, toilet, lift en bordestrap naar de beschikbare verdieping. De eerste verdieping heeft het volgende opleveringsniveau:
- Telefooncentrale met video
- Omroepinstallatie
- Ontruimingsinstallatie
- Brandmeldinstallatie
- Full airco
- Alarm
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Lamellen zonwering
- Cv-gas radiatoren
- Kabelgoten
- Interfinish scheidingswanden
- Elektra vernieuwd

LOCATIE OBJECT
Weerenweg is gelegen in de woonplaats Zwanenburg en in de gemeente Haarlemmermeer. Het pand is gunstig gelegen nabij Schiphol / Amsterdam, met een directe aansluiting op de A200 (Haarlem - Amsterdam) en de rijksweg A9. Bedrijventerrein De Weeren (40 hectare, ca. 100 bedrijven) is een gemengd bedrijventerrein gelegen nabij de voormalige suikerfabriek, beter bekend als Sugar City, een megacomplex met ruimte voor kantoren, horeca, casino, hotel en een megabioscoop.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Kantoor en/of showroom

EIGEN VERVOER
De bereikbaarheid van het object per auto is zeer goed. Luchthaven Schiphol en Amsterdam liggen slechts op 10 autominuten afstand. Dit geldt voor zowel Amsterdam en Haarlem.

OPENBAAR VERVOER
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend sinds de komst van het nieuwe NS station Halfweg-Zwanenburg. Binnen 12 minuten bent u vanaf dit station bij Amsterdam Centraal station, waarbij elke 15 minuten een sprinter vertrekt.

PARKEREN
Er is een overdekte parkeergarage met 20 parkeerplaatsen onder het pad gelegen en daarnaast de mogelijkheid te parkeren aan de openbare weg.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
Circa 818 m VVO kantoorruimte

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
Huurprijs 120,00 per m per jaar

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
700,00 per plaats per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader vast te stellen

MODEL OVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel ROZ

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie conform ROZ model ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur en BTW.

BESCHIKBAARHEID
in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-10-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Zwanenburg

Zwanenburg is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Zwanenburg vormt feitelijk één dorp met Halfweg in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De ringvaart scheidt beide dorpen, die door twee bruggen worden verbonden. Het dorp is in 1913 vernoemd naar het gelijknamige huis in Halfweg dat eertijds dienst deed als gemeenlandshuis van Rijnland (later werd hier de suikerfabriek gevestigd). Zwanenburg dankt haar bestaan aan de vestiging van landarbeiders na de drooglegging van de Haarlemmermeer. Deze mensen bouwden hun huizen de dijk op de goedkopere gronden. De ontwikkeling van Zwanenburg is niet los te zien van die van Halfweg. In de jaren na de Eerste Wereldoorlog vond er een uitbreiding plaats van het dorp, en in de jaren '60 werd Zwanenburg nog verder uitgebreid. Zwanenburg ligt onder de aanvliegroute van de Zwanenburgbaan en Polderbaan van Schiphol.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder